Τοπικά

Διακόπηκε στο Κακουργιοδικείο Βόλου η δίκη για αποπλάνηση 5χρονης

Διακόπηκε χθες στο Μεικτό ορκωτό Δικαστήριο (Κακουργιοδικείο) Βόλου η δίκη ενός 39χρονου από τα Φάρσαλα, που κατηγορείται για αποπλάνηση 5χρονης. Η δίκη διακόπηκε λόγω κωλύματος του προέδρου του Δικαστηρίου και θα συνεχιστεί στις 29 Μαρτίου. Ο 39χρονος, που εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο, κατηγορείται ότι χάιδευε την ηλικίας 5 ετών ανιψιά του. Αντιμετωπίζει κατηγορία για αποπλάνηση ανήλικου νεότερου των 12 χρόνων, κατ’ εξακολούθηση.
Πρόκειται για Έλληνα, που κατηγορείται ότι το χρονικό διάστημα από τον Ιούλιο μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2015 αποπλάνησε την ηλικίας 5 χρόνων τότε ανιψιά του, κατ’ εξακολούθηση. Ο 39χρονος κατηγορούμενος δεν έχει προφυλακιστεί και είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Ο 39χρονος κατηγορείται ότι χάϊδευε την 5χρονη (σήμερα 9 χρόνων), τη θώπευε στα χέρια, στα πόδια και στο λαιμό, ενώ της αφαίρεσε τα ρούχα, εκμεταλλευόμενος την απουσία των συγγενών του από το σπίτι. Πρόκειται για τον αδελφό του συζύγου της μητέρας της 5χρονης. Τα όσα φέρεται να έκανε ο 39χρονος, μαρτύρησε στη μητέρα του η 5χρονη τότε.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το