Τοπικά

Διακοπές ρεύματος την Κυριακή σε Ρήγα Φεραίου κι Αλμυρό

Ειδοποιούνται οι κάτοικοι των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος:
ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023
ΑΠΟ ΩΡΑ 08.30 – 09.30 ΔΗΜΟΣ Ρ. ΦΕΡΑΙΟΥ: ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟ – ΡΙΖΟΜΥΛΟΣ – ΧΛΟΗ – ΜΙΚΡΟ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙ – ΣΤΟΜΙΟ ΚΑΡΛΑΣ ΚΑΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ, Φ/Β ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΕΡΙΟΧΩΝ – ΕΛΙΚΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟΥ – ΕΥΔΕ ΚΑΡΛΑΣ.
ΑΠΟ ΩΡΑ 09.00 – 11.00 ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: ΔΡΥΜΩΝΑΣ – ΣΕΑ (ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Φ/Β ΠΑΡΚΑ, ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕ ΠΛΑΤΑΝΟ, ΑΓ. ΤΡΙΑΔΑ, ΔΡΥΜΩΝΑ, ΓΑΥΡΙΑΝΗ.
Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν τον χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό τον λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.
Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες, πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.
Πληροφορίες για τις προγραμματισμένες διακοπές (ανά Δήμο) της Περιοχής Βόλου, αναρτώνται καθημερινά στο site του ΔΕΔΔΗΕ (www.deddie.gr).

Προηγούμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το