Τοπικά

Διαγωνισμός για οικολογικά βυθιζόμενα συστήματα απορριμμάτων στη Σκόπελο

Ανοιχτό δημόσιο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές προκήρυξε ο Δήμος Σκοπέλου για την προμήθεια οικολογικών βυθιζόμενων συστημάτων για την αναβάθμιση κοινόχρηστων χώρων. Ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 221.721,24 ευρώ με ΦΠΑ. Το ποσό θα καλυφθεί με χρηματοδότηση του προγράμματος του Πράσινου Ταμείου με πίστωση 154.800 ευρώ, από έσοδα ΣΑΤΑ 2020 με πίστωση 20.000 ευρώ και με πίστωση 43.921, 24 ευρώ από δημοτικά έσοδα.
Η σύμβαση περιλαμβάνει το οικολογικό σύστημα κάθετης διαβαθμισμένης συμπίεσης απορριμμάτων σε κάδους κοινής χρήσης των ΟΤΑ και υπόγειο σύστημα συλλογής και αποθήκευσης απορριμμάτων. Οι προσφορές θα κατατίθενται έως την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, στις 3 το μεσημέρι. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν για σχετικές πληροφορίες να επικοινωνούν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες με το Γραφείο Προμηθειών του Δήμου Σκοπέλου (πληρ.: Αικατερίνη Χρυσάνθη- τηλ.: 2424350119)

Νέο Δ.Σ. στον Αγροτικό Συνεταιρισμό
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Σκοπέλου μετά τις εκλογές που διεξήχθησαν στις 26 Σεπτεμβρίου. Στις κάλπες προσήλθαν 63 από τα 129 ενεργά μέλη.
Το νέο Δ.Σ. απαρτίζεται από τους:
Γεώργιο Σκλάβο, Τριαντάφυλλο Λιθαδιώτη, Νικόλαο Καραθανάση, Δημήτριο Κοχύλη και Χρήστο Μπακόπουλο.
Στο Εποπτικό Συμβούλιο εκλέχθηκαν οι: Μανώλης Βλαχάκης, Γιάννης Προβιάς, Μιχάλης Φαδάκης.

Εθελοντική αιμοδοσία
Στο λιμάνι της Σκοπέλου θα βρίσκεται η Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βόλου τη Δευτέρα 5 (απόγευμα) και την Τρίτη 6 Οκτωβρίου (πρωί και απόγευμα). ςΠαρακαλούνται οι εθελοντές αιμοδότες να δώσουν το «παρών» για να συνεισφέρουν στην πολύτιμη αυτή προσπάθεια να συγκεντρωθεί αίμα.
Την αιμοδοσία οργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών «η Αλληλεγγύη».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το