Οικονομία

Διαδικτυακό σεμινάριο για το επιχειρείν στο νέο Μικρο-Μακροοικονομικό Περιβάλλον

Σε κάθε κρίση δημιουργούνται τρείς κατηγορίες επιχειρήσεων:
-Αυτές που προκαλούν και δημιουργούν
-Αυτές που παρακολουθούν τα γεγονότα
-Αυτές που αναρωτιούνται το τι συνέβη

Εσείς σε ποια κατηγορία θα θέλατε να ανήκετε;
Το φλέγον πρόβλημα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι ιδιοκτήτες και τα στελέχη μιας επιχείρησης και επιδιώκουν, εναγωνίως, την άμεση επίλυση τους είναι, μετά την αφαίρεση του «Αναπνευστήρα» από το κράτος, η επιβίωση της επιχείρησης και αμέσως μετά η ανάρρωση και ανάπτυξή της.
Τα προβλήματα που συσσωρεύονται σε κάθε κρίση, σε κάθε κλάδο επιχειρήσεων και σε κάθε επιχείρηση χωριστά, είναι διαφορετικά και ζητούν διαφορετικές λύσεις.
Το κύριο πρόβλημα κάθε επιχείρησης είναι η αύξηση πελατολογίου και η διατήρηση του υφιστάμενου.

Η PlanAhead με τα έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη που διαθέτει, στα πλαίσια συνεργασίας, είναι διατεθειμένη να συμβάλλει άμεσα, ενεργά και αποτελεσματικά στην επίλυση και απεμπλοκή της επιχείρησης από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ώστε άμεσα, να χαραχθούν, να ληφθούν και να υλοποιηθούν Στρατηγικές Αποφάσεις, για να επιτευχθούν οι στόχοι που θα τεθούν.
Το σύστημα ABS της PlanAhead, όπου έχει σχεδιαστεί και έχει ήδη δοκιμαστεί με επιτυχία στο υφιστάμενο πελατολόγιο της, είναι ένα εργαλείο απαραίτητο για όλες τις επιχειρήσεις. Μάθετε πώς το υφιστάμενο πελατολόγιο της PlanAhead μπορεί να γίνει χρήσιμο εργαλείο για την επιχείρησή σας στο αύριο.

Για τους παραπάνω σκοπούς η PlanAhead διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο το Σάββατο 27/02/2021 και ώρες 17:30-20:30 με τίτλο: «Απαραίτητες Στρατηγικές Επιχειρηματικές Ενέργειες στο νέο Αβέβαιο διαμορφούμενο Μικρο- Μακροοικονομικό Περιβάλλον».
Το Σεμινάριο απευθύνεται σε: Ιδιοκτήτες Εμπορικών ή Παραγωγικών επιχειρήσεων, Ελεύθερους Επαγγελματίες, στελέχη επιχειρήσεων, CEOs, Managers κ.α.

Επιμέρους θέματα προς ανάπτυξη:
 Ποια μυστικά Εργαλεία κρύβουν και ενεργοποιούν οι Επιχειρήσεις που επιβιώνουν και αναπτύσσονται σε περιόδους Κρίσης.
 Ποια χρηματοδοτικά Εργαλεία μπορείτε να αξιοποιήσετε για τη διευθέτηση των οικονομικών σας υποχρεώσεων (Τράπεζες, Δημόσιο κ.α.).
 Ο νέος Πτωχευτικός Κώδικας – Δεύτερη Ευκαιρία.
 Στρατηγικές επιλογές σε περιόδους Ανταγωνιστικής Αναταραχής για την αύξηση των Πωλήσεων.
 Με ποιους επιθετικούς τρόπους μπορεί να Επιβιώσει και να Αναπτυχθεί η Επιχείρηση σε περιόδους Κρίσης και έντονου Ανταγωνισμού.
 Πώς ανακαλύπτονται και αξιοποιούνται οι Πόροι της Επιχείρησης και πώς μετατρέπονται σε Συγκριτικά Πλεονεκτήματα σε περίοδο Αβεβαιότητας και Ασύμμετρης Πληροφόρησης.
 Ποιες Τακτικές στα πλαίσια του Στρατηγικού ΜΚΤ και Digital MKT πρέπει να ακολουθεί η χαμηλού Μεριδίου Αγοράς Επιχείρηση.
 Πώς μετριέται η Δύναμη της Επιχείρησης στην Αγορά όπου δραστηριοποιείται και πώς μπορεί να την αξιοποιήσει.
 Πώς μπορεί η Επιχείρηση να γίνει Πετυχημένη και να διακριθεί στην Αγορά ακόμα και σε περίοδο Κρίσης.
 Ποια τα οφέλη για τον Επιχειρηματία με την απόκτηση Εκθετικής Αντίληψης και Ευέλικτης Αντίληψης.
 Ανασκόπηση της παρούσας Οικονομικής Κατάστασης, και προβλέψεις για το 2021 και μετά. Ελλάδα, Ευρώπη και Παγκόσμια.
 Ο Δεκάλογος Αντιμετώπισης της Κρίσης.
 Προβληματισμοί και Διδάγματα.
 Συζήτηση και Αποφάσεις.

Στόχος Σεμιναρίου
Σκοπός και στόχος του σεμιναρίου είναι ο κάθε επιχειρηματίας, αφενός να αποκτήσει τη δυνατότητα εντοπισμού και καταγραφής των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η επιχείρησή του και, αφετέρου, να αποκτήσει τα απαραίτητα εφόδια, ώστε να τα επιλύσει και να απεμπλακεί από αυτά, ξαναχτίζοντάς την στο νέο διαμορφούμενο Επιχειρηματικό Περιβάλλον, με στόχο τη σταδιακή ανάπτυξή της.

Εναρκτήρια Ομιλία: Γεώργιος Τσακίρης CEO PLANAHEAD, Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος

Εισηγητές: Βουδούρης Δημήτριος, Οικονομολόγος – Πανεπιστημιακός
Εξειδίκευση: Μικρο-Μακροοικονομικά, Ευρωπαϊκά & Διεθνή Οικονομικά

Νικόλαος Μόσχος, Δικηγόρος – Νομικός Σύμβουλος ομίλου τράπεζας Πειραιώς

Συμμετοχή Ενδιαφερόμενων:
Για δηλώσεις συμμετοχής και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email [email protected] ή τηλεφωνικά στο 2111084550, 6940793082 Υπεύθυνη Ελισάβετ Συμεών

Κόστος Συμμετοχής:
180,00€ (δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.)

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το