Παραπολιτικά

Διαδικασίες στην κεντροαριστερά στο Βόλο

Πρωτοβουλία για συζήτηση με παρατάξεις και κόμματα για τις δημοτικές εκλογές του Βόλου, θα αναλάβει η παράταξη Επιλογή Ευθύνης.
Σε προχθεσινή συνεδρίαση, αποφασίστηκε να γίνουν συζητήσεις με όλους τους χώρους και τις παρατάξεις, με σκοπό τη συγκρότηση μιας μεγάλης αυτοδιοικητικής συμμαχίας και κεντρικό στόχο και σύνθημα την «ανάκτηση της αξιοπρέπειας της πόλης, κόντρα στον εκφασισμό της κοινωνίας και την παρακμή του Βόλου». Όπως ειπώθηκε, θα πρέπει μέχρι τον Οκτώβριο να κατατεθεί πρόταση στην κοινωνία, με πολλά στελέχη να μην κρύβουν τη δυσαρέσκειά τους για τη στάση της ΝΔ που αφενός δεν κόβει τις γέφυρες με τον Μπέο, αφετέρου δείχνει να θέλει να «τραβήξει» ξεχωριστή ρότα.
Προχθές που συνεδρίασε η παράταξη συμμετείχε στις διαδικασίες και ο Α. Παπαδούλης, που ενδιαφέρεται να ηγηθεί συνδυασμού για τις δημοτικές εκλογές και σύμφωνα με όσα κατέγραψε το ρεπορτάζ τόνισε στην τοποθέτησή του ότι πρέπει να υπάρξει αντισυμβατική υποψηφιότητα για τον Δήμο του Βόλου. Δεν έδωσε εξηγήσεις για το εάν εννοούσε τη δική του ως αντισυμβατική, αλλά η αλήθεια είναι ότι μπέρδεψε πολλούς… Στη συνάντηση συμμετείχαν στελέχη από όλο το φάσμα του χώρου, αλλά και πρόσωπα που προτείνουν ανοιχτά υποψηφιότητες εκτός παράταξης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το