Τοπικά

Δεύτερη αναβολή για το γλέντι αρραβώνων με τους 150 καλεσμένους

Nέα αναβολή πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης με το γλέντι των 150 ατόμων στον συνοικισμό του Αλιβερίου, στη Νέα Ιωνία. Ο 71χρονος που είχε συλληφθεί από την αστυνομία τα ξημερώματα της 17ης Αυγούστου οδηγήθηκε χθες ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για να δικαστεί, αλλά η συνήγορος υπεράσπισης ζήτησε αναβολή και η υπόθεση θα συζητηθεί την Πέμπτη 27 Αυγούστου, προκειμένου στο δικαστήριο να κληθεί και αστυνομικός που βρισκόταν στο σημείο τα ξημερώματα που έγινε το γλέντι.
Όπως έγινε γνωστό στο δικαστήριο, το γλέντι γινόταν για τον εγγόνο του 71χρονου που αρραβωνιαζόταν. Η συνήγορος υπεράσπισης ανέφερε ότι οι καλεσμένοι στο γλέντι ήταν 55 άτομα και πως έξω από το σπίτι, στον προαύλειο χώρο, είχαν συγκεντρωθεί άτομα από τη γειτονιά που έβλεπαν το γλέντι. Σημείωσε επίσης πως το σπίτι βρίσκεται στην ίδια περιοχή που βρίσκεται το Αστυνομικό Μέγαρο Μαγνησίας, σε απόσταση ενός χιλιομέτρου και πως δεν θα διοργάνωναν γλέντι με τόσα άτομα κοντά στην αστυνομία. Ακόμη πρόσθεσε πως οι Ρομά επειδή ζουν σε έναν κλειστό οικισμό, φοβούνται για την υγεία τους λόγω του κορωνοϊού.
Στο δικαστήριο αναγνώστηκε επίσης η αναφορά του αστυνομικού που κλήθηκε στο σημείο στην οποία ανέφερε ότι στις 2.45 κλήθηκε στον οικισμό και, όταν έφτασε είδε ότι υπήρχε στερεοφωνική εγκατάσταση και πολλά άτομα έξω από το σπίτι, αλλά ήταν αδύνατη η προσέγγιση του σπιτιού. Μετά από διαμαρτυρίες κατοίκων της περιοχής που ενοχλούνταν από τη μουσική επιχείρησε ξανά να προσεγγίσει το σπίτι, αλλά ήταν αδύνατο, καθώς υπήρχαν άτομα σε κατάσταση μέθης. Η σύλληψη έγινε όταν αστυνομικοί προσέγγισαν το σπίτι για τρίτη φορά. Σημειώνεται ότι η αναβολή είναι η δεύτερη που δίνεται, καθώς την πρώτη φορά ο 71χρονος την είχε ζητήσει, γιατί δεν μπορούσε να παραστεί η συνήγορος υπεράσπισής του.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το