Τοπικά

Δεσμεύσεις του Γ.Γ. Υποδομών στον Κων. Μαραβέγια για άμεση καταβολή 146.000€ για το λιμάνι του Αη Γιάννη

Δυο σημαντικές ειδήσεις για την περιοχή του ανατολικού Πηλίου προέκυψαν κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε την Τρίτη ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, συνοδευόμενος με το δήμαρχο Ζαγοράς – Μουρεσίου Παναγιώτη Κουτσάφτη, με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Υποδομών κ. Γ. Καραγιάννη.

Στόχος ήταν να διερευνηθεί, καταρχάς, η δυνατότητα επέκτασης της χρηματοδότησης για την ολοκλήρωση του έργου του λιμένα στο Χορευτό. Ο κ. Καραγιάννης δεσμεύτηκε να διερευνήσει αυτή τη δυνατότητα και σύντομα να απαντήσει ώστε να μπορέσει να εγκαινιαστεί ένα ολοκληρωμένο έργο στο Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου από το Υπουργείο Υποδομών.

Επίσης, ο κ. Καραγιάννης δεσμεύτηκε για την άμεση επιπλέον χρηματοδότηση ύψους 146.000 ευρώ με σκοπό την ολοκλήρωση της αποκατάστασης των ζημιών από κατολίσθηση δίπλα στον λιμένα του Αγίου Ιωάννη.

Ο κ. Μαραβέγιας εξέφρασε την ικανοποίησή του για το θετικό κλίμα που κυριάρχησε στη συνάντηση και τις δεσμεύσεις που ανέλαβε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου τόσο για το λιμάνι του Χορευτού, όσο του Αγίου Ιωάννη, τονίζοντας ότι αποτελούν δυο έργα μείζονος σημασίας για την ανάπτυξη του ανατολικού Πηλίου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το