Τοπικά

Δεκαπέντε παραβάσεις σε Δημητριάδος και Ιάσονος μόνο σε μία μέρα “Θ”

παραβάσεις

Ένα περιπολικό της Τροχαίας κινείται καθημερινά και όλο το 24ωρο στο κέντρο του Βόλου σε μία προσπάθεια να τηρηθούν οι απαγορεύσεις στάθμευσης και να αποτρέπονται οι οδηγοί, οι οποίοι δεν συμμορφώνονται. Η Τροχαία Βόλου βρίσκεται σε συνεχή αυξημένη αστυνόμευση με απώτερο όμως στόχο οι κυκλοφοριακές αλλαγές στο κέντρο να γίνουν συνείδηση όλων.

Η έως τώρα εμπειρία έχει δείξει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των οδηγών έχει συμμορφωθεί με τις απαγορεύσεις. Υπάρχουν όμως αρκετοί ακόμη οδηγοί που δείχνουν, με την πρακτική τους, να αδιαφορούν και επιμένουν να σταθμεύουν παράνομα.

Σε γενικές γραμμές όμως, όπως επισημαίνουν οι αξιωματικοί της Τροχαίας, οι κυκλοφοριακές απαγορεύσεις έχουν πετύχει. Αυτό που ωστόσο παρατηρείται είναι «κρυφτούλι» παραβατών που σταθμεύουν με «αλάρμ» με τους τροχονόμους. Εδώ και 10 ημέρες που εφαρμόζονται οι απαγορεύσεις και η αστυνόμευση είναι αυξημένη, έχουν βεβαιωθεί 120 περίπου παραβάσεις με αφαιρέσεις πινακίδων και πρόστιμα από 80 έως 200 ευρώ.

Χθες Τετάρτη βεβαιώθηκαν, σε Δημητριάδος και Ιάσονος, 15 παραβάσεις με αφαιρέσεις πινακίδων κυκλοφορίας. Σε ετοιμότητα στο χώρο του λιμένος Βόλου βρίσκεται ο γερανός για την απομάκρυνση των παράνομα σταθμευμένων οχημάτων, αλλά κρίθηκε αναγκαίο να μην κινητοποιηθεί.

Υπάρχουν και παραβάσεις που αφορούν σε σταθμεύσεις μπροστά από ιδιωτικά γκαράζ , ή εμποδίζουν την κίνηση άλλων οχημάτων, όπου και για τις περιπτώσεις αυτές γίνεται αφαίρεση πινακίδων για 20 μέρες.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το