Πολιτισμός

Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Συλλόγου των απανταχού Καρδιτσιωτών στην Αθήνα

synavlia 1
Στην κατάμεστη από Καρδιτσιώτες της Αττικής αίθουσα της Χριστιανικής Αδελφότητας Νέων Αθηνών (Χ.Α.Ν. Αθηνών), πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Συλλόγου των απανταχού Καρδιτσιωτών με τα Μουσικά Σύνολα του Ωδείου Καρδίτσας «Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης».
Εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση της Βυζαντινής Χορωδίας υπό τη Διεύθυνση του Δημήτρη Καταραχιά, η οποία ερμήνευσε έντεκα επίκαιρα τροπάρια με κατάληξη το Απολυτίκιο του Πολιούχου της Καρδίτσας, Αγίου Σεραφείμ.
Την πολυπληθή Μικτή Χορωδία διηύθυνε ο Νίκος Ευθυμιάδης με Χριστουγεννιάτικα έργα γνωστών μεγάλων ξένων μουσουργών υπό τα συνεχή χειροκροτήματα των ακροατών.

synavlia 2
Η παρουσία της σολίστ Κρίστυ Καθάριου, της πιανίστριας Χριστίνας Αρφάνη και των μικρών σε ηλικία σολίστ, Αλέξανδρου Ευθυμιάδη και Πηνελόπης Κοντοκώστα αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη, ενώ συγκινητική ήταν η στιγμή που ο τραγουδιστής Λάζαρος Γατσαποστόλης ερμήνευσε το «Τραγούδι της Καρδίτσας».

synavlia 3
Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, Κώστας Κουσαής, καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους μαέστρους Νίκο Ευθυμιάδη και Δημήτρη Καταραχιά, τους χορωδούς και τους Καρδιτσιώτες της Αττικής που έδωσαν μαζικά το «παρών» στην εκδήλωση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το