Τοπικά

Χωρίς χρονοδιάγραμμα το τέλος του μαρτυρίου στην Αγριά – Ο Δήμος ρίχνει όλες τις ευθύνες στον εργολάβο

Το μαρτύριο στην Αγριά δεν έχει τέλος για επαγγελματίες και κατοίκους. Είναι άγνωστο για πόσο θα μείνει ακόμα «βομβαρδισμένη» με τον δήμο Βόλου να ζητά «συγγνώμη» χωρίς να δίνει χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης. Επιρρίπτει όλες τις ευθύνες στον εργολάβο τον οποίο αποκαλεί ανεύθυνο χωρίς να σέβεται τις συμβατικές του υποχρεώσεις και την κοινωνία: Ως Δημοτική Αρχή του Βόλου αισθανόμαστε την ανάγκη να ζητήσουμε συγγνώμη από τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της Αγριάς για τη συνεχιζόμενη, παρά τη θέληση μας, σοβαρή εκκρεμότητα στην αποκατάσταση της οδοποιίας, μετά την ολοκλήρωση των έργων αποχέτευσης.

Ζητούμε την κατανόηση όλων για την αναστάτωση που συνεχίζεται, αλλά δυστυχώς η ανευθυνότητα και η εδραιωμένη πεποίθηση για ατιμωρησία, από πρακτικές τόσων και τόσων χρόνων, που επιδεικνύουν ορισμένοι εργολάβοι, σε συνδυασμό με την έλλειψη σεβασμού στις συμβατικές τους υποχρεώσεις και προς την ίδια την κοινωνία, προκαλούν τέτοιες σοβαρές οχλήσεις με τις ανάλογες παρενέργειες.
Ζητούμε την κατανόηση των συμπολιτών μας, ήδη έχουμε δρομολογήσει τις αναγκαίες τεχνικές, αλλά και νομικές, διαδικασίες και ευελπιστούμε ότι πολύ σύντομα θα υπάρξει πλήρης αποκατάσταση και εξομάλυνση της καθημερινότητας στην Αγριά.
Δεσμευόμαστε πως από την πλευρά μας θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια ώστε τέτοια φαινόμενα και ανεύθυνες συμπεριφορές να αποκλειστούν στο μέλλον, στο πλαίσιο λειτουργίας του Δήμου Βόλου»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το