Ελλάδα

Χαλκιδική: θρίλερ με την εξαφάνιση Γάλλου τουρίστα ύστερα από φεστιβάλ

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση του 27χρονου Γάλλου τουρίστα, Γκουλιέμ Μ., ο οποίος ήρθε στη Σιθωνία Χαλκιδικής για το φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής, Free Earth Festival, αλλά δεν επέστρεψε σπίτι του.
Ο Γκουλιέμ Μ. επρόκειτο να επιστρέψει στην πόλη Μπεζανσόν χθες το πρωί και το απόγευμα η μητέρα του και ο πατριός του ενημέρωσαν τηλεφωνικά τις αστυνομικές Αρχές στην Ελλάδα ότι όχι μόνο δεν είχε φτάσει, αλλά δεν μπορούσαν και να επικοινωνήσουν μαζί του.

Αμέσως ξεκίνησε μια μεγάλη επιχείρηση από το Λιμενικό Σώμα, με δύο περιπολικά σκάφη και αρκετά ιδιωτικά, τα οποία όσο περνούν οι ώρες αυξάνεται ο αριθμός τους.
Οι έρευνες επικεντρώνονται σε ακτές και απόμερα σημεία, αλλά καθώς έχουν φύγει όσοι συμμετείχαν στο υπαίθριο φεστιβάλ, είναι δύσκολο να βρεθούν μάρτυρες που τον είδαν ή μίλησαν μαζί του.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, ενώ έχουν ενημερωθεί οι ψαράδες της περιοχής που κινούνται με τα σκάφη τους από τον Νέο Μαρμαρά μέχρι τη νησίδα Πούντα.

Οι Αρχές εστιάζονται στην περιοχή του Αζάπικου, στην παραλία του οποίου διεξαγόταν το τετραήμερο φεστιβάλ. Εκεί φέρεται να διανυκτέρευσε ο 27χρονος Γάλλος, ο οποίος και παρακολούθησε αρκετές από τις συναυλίες της διοργάνωσης.
Το Free Earth Festival έγινε από τις 22 έως τις 26 Αυγούστου με τη συμμετοχή αρκετών συγκροτημάτων ηλεκτρονικής μουσικής από όλη την Ευρώπη.

Ο Γκουλιέμ Μ. γεννήθηκε στην πόλη Βέσουλ της Γαλλίας και σπούδασε οικονομικά στην Μπεζανσόν, όπου και έμενε.
Αγαπούσε ιδιαίτερα την ηλεκτρονική μουσική και είναι χαρακτηριστικό πως πριν έρθει στην Ελλάδα ανάρτησε στις σελίδες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως θα παραβρεθεί στο φεστιβάλ “The psychedelic world of lunarmouth#2” που θα γίνει στην Μπεζανσόν στις 15 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το