Τοπικά

«Μπαράζ» τροχαίων ατυχημάτων με υλικές ζημιές

Περίπου δέκα τροχαία ατυχήματα, ευτυχώς όλα με υλικές ζημιές, σημειώθηκαν χθες στη Μαγνησία, σύμφωνα με στοιχεία των αρμόδιων αστυνομικών υπηρεσιών. Ακόμη και στην κηδεία ενός ανθυπαστυνόμου σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα…

Υπολογίζεται ότι στο πολεοδομικό συγκρότημα Βόλου σημειώθηκαν χθες από το πρωί μέχρι το βράδυ οκτώ τροχαία ατυχήματα, ευτυχώς με υλικές ζημιές μόνον, με πιο σοβαρό αυτό που σημειώθηκε στη διασταύρωση των οδών Κ. Καρτάλη και Ρ. Φεραίου. Δύο επίσης τροχαία ατυχήματα με υλικές ζημιές σημειώθηκαν σε διάστημα μιας ώρας στον Αλμυρό…
Το πιο εντυπωσιακό τροχαίο ατύχημα, χωρίς ευτυχώς ανθρώπινα θύματα, σημειώθηκε χθες στις 10.45’ το πρωί στη διασταύρωση των οδών Κ. Καρτάλη και Ρ. Φεραίου.
Δυο Ι.Χ. αυτοκίνητα συγκρούστηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Από τη σύγκρουση, τα δυο οχήματα υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ το ένα εκ των δυο κατέληξε στην κολόνα πρόσοψης λογιστικού γραφείου… Ευτυχώς τη στιγμή της σύγκρουσης και εκτροπής του ενός οχήματος, δεν περπατούσε στο πεζοδρόμιο κάποιος πεζός.
Το ένα όχημα μάρκας «Peugeot 306» εξετράπη της πορείας του και «καβάλησε» το πεζοδρόμιο, για να καταλήξει σε κολόνα λογιστικού γραφείου…
Το ατύχημα συνέβη όταν ένα αυτοκίνητο μάρκας «Peugeot 207», που κινούνταν επί της Ρ. Φεραίου και οδηγούσε γυναίκα, εξήλθε στην οδό Κ. Καρτάλη, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το πρώτο αυτοκίνητο, που οδηγούσε ένας 56χρονος και στο οποίο επέβαινε μια νεαρή γυναίκα. Ευτυχώς από τη σύγκρουση δεν τραυματίστηκε κανείς στα δύο αυτοκίνητα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

Δύο τροχαία στον Αλμυρό
Δυο τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν διαδοχικά χθες στην οδό Αργυροπούλου, στον Αλμυρό. Το πρώτο σημειώθηκε περίπου στις 12:00 το μεσημέρι, όταν αγροτικό αυτοκίνητο, το οποίο κινούνταν επί της Οικονομίδου, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ. «Ford focus», το οποίο κινούνταν στην οδό Τρ. Αργυροπούλου.
Στο αγροτικό επέβαινε μόνο ο οδηγός και στο Ι.Χ. η οδηγός και μια συνοδηγός. Οι δυο γυναίκες τραυματίστηκαν ελαφρά και μετέβησαν στο Κέντρο Υγείας για τις πρώτες βοήθειες.
Το δεύτερο ατύχημα σημειώθηκε στο τέλος της Τρ. Αργυροπούλου, πριν το Κουρί, μεταξύ δύο Ι.Χ. αυτοκινήτων, περίπου στις 12:50 το μεσημέρι, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Οι οδηγοί και συνοδηγοί είναι καλά στην υγεία τους, ενώ σημειώθηκαν μικρές υλικές ζημιές.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το