Τοπικά

Αυξημένες κρατήσεις για το ρεβεγιόν από Βολιώτες

Μετρώντας αντίστροφα, και λίγες ώρες πριν αποχαιρετήσουμε το 2022 και υποδεχτούμε το 2023 οι προετοιμασίες των Βολιωτών είναι πυρετώδεις για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν.
Αυξημένη είναι η ζήτηση στα καταστήματα εστίασης και ήδη οι περισσότεροι που θέλουν να γιορτάσουν τον ερχομό του νέου έτους εκτός σπιτιού έχουν κάνει κράτηση για να απολαύσουν τα εορταστικά μενού.
Οι επιχειρηματίες προσπάθησαν και φέτος να προετοιμάσουν ένα γιορτινό μενού σε χαμηλές τιμές, δεδομένης της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί και δηλώνουν έτοιμοι να προσφέρουν καλό φαγητό, διασκέδαση και ευχάριστο κλίμα και στέλνουν τις ευχές τους σε όλους.
Κάποιοι επιχειρηματίες, κάνουν λόγο για αυξημένη κίνηση προ εποχής κορωνοϊού, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι «η παραμονή Πρωτοχρονιάς είναι μια μέρα που όλα τα μαγαζιά έχουν κόσμο. Ο καθένας παραμονή Πρωτοχρονιάς θα διαθέσει ένα χρηματικό ποσό για να περάσει όμορφα και η κάθε επιχείρηση θα προσφέρει ποικίλες επιλογές στους πελάτες για κάθε βαλάντιο, έτσι ώστε όλοι να περάσουν όμορφα».
Στο DOMOTEL XENIA VOLOS, παραμονή Πρωτοχρονιάς, μπορεί να κάνει κάποιος κράτηση για το ρεβεγιόν απολαμβάνοντας υπέροχες γευστικές δημιουργίες του σεφ και εορταστική ζωντανή μουσική με 75 ευρώ το άτομο και ώρα προσέλευσης στις 21.30. Αντίστοιχα και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς προσφέρεται εορταστικός πρωτοχρονιάτικος μπουφές με 50 ευρώ το άτομο και ώρα προσέλευσης στις 13.30. Μάλιστα για τα παιδιά 6-12 ετών παρέχεται έκπτωση 50%.
Ο ιδιοκτήτης του εξοχικού κέντρου «Αύρα», Νίκος Νικοβιώτης, ανέφερε ότι παραμονή Πρωτοχρονιάς η επιχείρηση δεν θα λειτουργήσει, ωστόσο, ανήμερα Πρωτοχρονιάς, έχουν γίνει πολλές κρατήσεις για το μεσημέρι. Όπως δήλωσε, «είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τον κόσμο ανήμερα Πρωτοχρονιάς. Ήδη έχουν γίνει πολλές κρατήσεις. Είμαστε στο 80%, ωστόσο και τελευταία στιγμή να έρθει κάποιος, θα τον εξυπηρετήσουμε. Βοηθά και ο καιρός, ενώ βλέπουμε ότι έχουν έρθει και πολλοί επισκέπτες από άλλες περιοχές της Ελλάδος. Έχουμε και της ώρας και μαγειρευτά, αλλά λόγω του ότι ο κόσμος έχει φάει πολύ κρέας αυτές τις μέρες, βλέπουμε ότι προτιμά και τα ψάρια».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το