Τοπικά

Αυλαία της χρονιάς με πλούσιες εμπειρίες για τα μέλη του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Αγριάς

Μια οδηγική χρονιά έκλεισε και μια νέα αρχίζει για το τοπικό τμήμα Αγριάς του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού. Η χρονιά έκλεισε με τις κατασκηνώσεις και των τεσσάρων κλάδων του τοπικού τμήματος.
Ο 1ος Γαλαξίας Αστεριών (5-7 ετών) ταξίδεψε με τον Αστερίξ, τον Οβελίξ και τους Γαλάτες στα Αμπελάκια Λάρισας. Τέσσερις μέρες στις σκηνές, μακριά από τους γονείς, με μοναδικές εμπειρίες και νέες φιλίες, μαζί με τα τοπικά Βόλου, Τρικάλων, Φαρσάλων, Ν. Ιωνίας, Κοζάνης.


Το 1ο Σμήνος Πουλιών (7-11 ετών) για επτά ημέρες με παρέα τα πουλιά Βόλου, Ιστιαίας, Φαρσάλων, συναντήθηκαν στα Χάνια Πηλίου με σκοπό να συνεργαστούν και να βρουν τα κομμάτια του Τοτέμ, λύνοντας μυστήρια και ζώντας στη φύση όπως μόνο αυτοί ξέρουν.
Την 1η Ομάδα Οδηγών (11-14 ετών) την περίμενε φέτος μια φανταστική περιπέτεια! Μια παγκόσμια κατασκήνωση Οδηγών στο East Sussex της Αγγλίας, στην Olave 2019, που διοργανώνεται κάθε τέσσερα χρόνια προς τιμή της αρχιοδηγού. Οκτώ Οδηγοί και δύο στελέχη, είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν αεροπορικώς, να γνωρίσουν οδηγούς απ’ ολο τον κόσμο, να παίξουν και να ζήσουν κάτι μοναδικό.


Και τέλος, η 1η Ομάδα Μεγάλων Οδηγών (14-17 ετών), κατασκηνωτές από Αγριά, Βόλο, Θρακομακεδόνες, Κοζάνη, Λαμία, Μαρούσι, Μέγαρα και Μυτιλήνη, μια παρέα όλοι μαζί στη πανέμορφη Χίο, κατόρθωσαν με επιτυχία να κάνουν πραγματικότητα όσα οραματίστηκαν και να προσφέρουν στο τόπο, σε μια κατασκήνωση Κοινοτικής Ανάπτυξης.


“Το Τοπικό Συμβούλιο κι η Ομάδα Συνεργασίας είναι πάντα στο πλευρό των παιδιών και των στελεχών-εθελοντών, που σκοπό έχουν την εφαρμογή του Οδηγικού παιδαγωγικού προγράμματος”μ τονίζουν οι υπεύθυνοι του τοπικού τμήματος και ευχαριστούν το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας για την πολύτιμη βοήθεια του σε όλες τις μεταφορές μέσα στη χρονιά.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το