Αθλητισμός

Αθλητικό υλικό διανεμήθηκε στην Ακαδημία του Ρήγα

Αθλητικό υλικό διανεμήθηκε στα παιδιά της Ακαδημίας του Ρήγα Φεραίου με τη Διοικούσα Επιτροπή της να εκδίδει την κάτωθι ανακοίνωση: «Η ποδοσφαιρική σεζόν που πέρασε ήταν πολύ ιδιαίτερη για τα τμήματα υποδομής του Α.Σ.Β. Ρήγας Φεραίος, αφού σήμανε την σύσταση της Διοικούσας Επιτροπής Ακαδημιών, όπως προβλέπεται από τον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας του σωματείου μας. Από την πρώτη ημέρα που ανακοινώθηκε η σύσταση και η συγκρότηση της Διοικούσας Επιτροπής, ξεκίνησε η αναζήτηση χορηγών, οι οποίοι θα στήριζαν τις προσπάθειές μας.
Ο πρόεδρος και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Ακαδημιών του Α.Σ.Β. Ρήγας Φεραίος, ευχαριστούν για την πολύτιμη βοήθειά του στην αγορά αθλητικής ένδυσης και όχι μόνο, τον χορηγό Βασίλειο Ρουμπαζάνη, ο οποίος λειτουργεί κατάστημα κρεοπωλείου επί της οδού Γρ. Λαμπράκη 10, στο Βελεστίνο. Η καλοδεχούμενη αυτή χορηγία θα αξιοποιηθεί προκειμένου να εξυπηρετηθούν, με τον καλύτερο τρόπο οι ανάγκες της Ακαδημίας μας για την νέα σεζόν 2022-2023 και επιπλέον ενισχύει ηθικά την αθλητική μας προσπάθεια.
Το αθλητικό υλικό διανεμήθηκε στα 100 και πλέον παιδιά της Ακαδημίας στο στάδιο Βελεστίνου, παρουσία των μελών της διοικούσας επιτροπής, του Βασίλειου Ρουμπαζάνη και πολλών γονιών. Η εν λόγω ευγενική προσφορά αποδεικνύει έμπρακτα ότι ακόμα και σε εποχές δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας το πνεύμα του εθελοντισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης εξακολουθεί σε ορισμένους ανθρώπους να παραμένει άσβεστο και ενεργό.
Ευχόμαστε το παράδειγμά αυτό να βρει ακόμα περισσότερους μιμητές έτσι ώστε να προσελκύσουμε ακόμα περισσότερα παιδιά στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Ως διοικούσα επιτροπή, νιώθουμε υπερήφανοι και εξαιρετικά τυχεροί που στην προσπάθεια μας για τη διάδοση του αθλήματος του ποδοσφαίρου στους μικρούς μας αθλητές, αυτή την δύσκολη εποχή έχουμε την συμπαράσταση των επαγγελματιών του Βελεστίνου».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το