Αθλητισμός

Αθηναϊκή ιστοσελίδα αποδίδει τα εύσημα στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Νίκη για τη συνέπεια στις πληρωμές

Τα εύσημα στην ΠΑΕ Νίκη αποδίδει γνωστή αθηναϊκή ιστοσελίδα, που ασχολείται με όλα τα σπορ. Ο λόγος είναι ότι οι διοικούντες τη βολιώτικη ομάδα παραμένουν συνεπείς στις πληρωμές παρότι υπάρχει αναστολή της δράσης εξαιτίας του κορωνοϊού.
Το καλό παράδειγμα προς τους ομολόγους τους αποτελούν οι διοικούντες την ΠΑΕ Νίκη. Κι αυτό γιατί πριν την ολοκλήρωση του Μαρτίου πλήρωσαν κανονικά για τον συγκεκριμένο μήνα τα μέλη του προπονητικού τιμ, τους ποδοσφαιριστές, τους φροντιστές, τους υπαλλήλους και γενικά όλο το προσωπικό της «κυανόλευκης» εταιρείας.
Ασφαλώς πρόκειται για μια αξιέπαινη ενέργεια τη στιγμή που ο κορωνοϊός βρίσκεται σε έξαρση και αρκετοί είναι οι εργοδότες που είτε αδυνατούν πραγματικά, είτε βρίσκουν προσχήματα για να μην πληρώνουν τους εργαζομένους τους.

Παρόλα αυτά όμως και παρότι σχεδόν το σύνολο των επιχειρήσεων στη χώρα μας πλήττεται οι διοικούντες την ΠΑΕ Νίκη εμφανίστηκαν απόλυτα συνεπείς και κατέλαβαν τον μισθό του Μαρτίου πριν καν ολοκληρωθεί ο μήνας.
Η κίνησή τους αυτή επαινέθηκε από πολλούς και αναδείχθηκε μέσα από τα ΜΜΕ της Μαγνησίας και όχι μόνο. Ενδεικτική είναι το δημοσίευμα που έκανε γνωστή ιστοσελίδα της Αθήνας, που ασχολείται με τον αθλητισμό και στο οποίο εξάρει τη στάση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Νίκη να καταβάλει κανονικά τον μισθό κι ενώ υπάρχει αγωνιστική απραξία.

Μοναδική ανακρίβεια στο εν λόγω δημοσίευμα είναι ότι πληρώθηκε ο μισθός του Φεβρουαρίου, ενώ στην πραγματικότητα επρόκειτο για τον μισθό του Μαρτίου. Το κείμενο το οποίο συνέταξε ο αθλητικογράφος Δημήτρης Δημητρίου αναφέρει χαρακτηριστικά τα παρακάτω:
«Οι διοικούντες τους «κυανόλευκους» της Μαγνησίας κατέβαλαν στους ποδοσφαιριστές τη μισθοδοσία του Φεβρουαρίου (σ.σ. Μαρτίου είναι το σωστό_ την Παρασκευή (27/3)
Δεν κρύβονται πίσω από την πανδημία, δεν αφήνουν τον κόσμο τους χωρίς χρήματα εκμεταλλευόμενοι τις πρωτόγνωρες καταστάσεις ελέω κορωνοϊού… Ο λόγος για τη διοίκηση της Νίκης Βόλου.
Κι αυτό καθώς οι ποδοσφαιριστές, σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, πληρώθηκαν την Παρασκευή (27/3) εισπράττοντας τους μισθούς τους για τον Φεβρουάριο (σ.σ. Μάρτιο).
Συνέπεια από την πλευρά των ιθυνόντων της ΠΑΕ, που σπανίζει αυτή την εποχή και αρμόζει στη μεγάλη ιστορία των «κυανόλευκων» της Μαγνησίας.
Δικαιωματικά, λοιπόν, αξίζουν συγχαρητήρια στους ανθρώπους της Νίκης Βόλου, που δεν ακολουθούν την πεπατημένη και δείχνουν μια διαφορετική γραφή, που θα ζήλευσαν όχι απλά οι περισσότερες ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ, αλλά και ΠΑΕ Σούπερ Λίγκας 2 (για να μην φανούμε υπερβολικοί ότι αυτό ισχύει και για τη Σούπερ Λίγκα με κάποιες εξαιρέσεις).
Μόνο μπράβο, λοιπόν, στη διοίκηση της Νίκης Βόλου…».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το