Αθλητισμός

ΑΣ “Ολυμπιακός Βόλου 1937”: Στηρίζουμε το τμήμα ποδοσφαίρου του συλλόγου

Τη στήριξη προς τους ανθρώπους που ασχολούνται με το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου εξέφρασε το το Δ.Σ. του ΑΣ «Ολυμπιακός Βόλου 1937» μετά τη βαριά τιμωρία της ομάδας για τον επεισοδιακό αγώνα με τον Ρήγα Φεραίο. Η ανακοίνωσή που εξέδωσε έχει ως εξής:

«Με αφορμή τις αποφάσεις της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣΘ εις βάρος του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του συλλόγου μας, θέλουμε να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας για το ύψος και τον εξοντωτικό χαρακτήρα των ποινών που επιβλήθηκαν. Υπήρχε η δυνατότητα βάσει των άρθρων του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ οι ποινές να είναι ηπιότερες.

Καταδικάζουμε τη βία από όπου και αν προέρχεται, αλλά δεν δεχόμαστε την στοχοποίηση της ομάδας μας, την μονομερή τιμωρία της και την ατιμωρησία αυτών που προσπαθούν συνεχώς σε κάθε αγώνα να προκαλούν τους φιλάθλους και τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου.

Στηρίζουμε με όλες τις δυνάμεις μας τους ανθρώπους που έχουν αναλάβει το δύσκολο έργο της λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος σε μία πολύ δύσκολη και κομβική περίοδο.

Καλούμε τους φιλάθλους και οπαδούς της ομάδας μας να μην αντιδρούν στις προκλήσεις από όπου και αν προέρχονται και να στηρίζουν με την φωνή και το πάθος τους τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας για την νίκη.

Είμαστε «περαστικοί» από την κατηγορία και ο στόχος είναι ένας, η άνοδος στις εθνικές κατηγορίες όπου είναι η θέση της ιστορικής μας ομάδας. Κανένας, όσο και να προσπαθήσει, δεν θα μας αποπροσανατολίσει από τον στόχο μας.

Διοίκηση, ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι μία γροθιά. Ολυμπιακός Βόλου παντού και πάντα…».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το