Τοπικά

Αργύρης Κοπάνας: «Παρεμβάσεις σε Πορταριά, Διμήνι, Κατηχώρι και Άνω Βόλο»

«Με αμείωτους ρυθμούς υλοποιείται το πρόγραμμα «στοχευμένων παρεμβάσεων» στις δημοτικές μας ενότητες από τις τεχνικές υπηρεσίες» ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Περιφερειακών Ενοτήτων Δήμου Βόλου, Αργύρης Κοπάνας και συνέχισε λέγοντας: «στην Πορταριά περατώνεται το έργο ανακαίνισης με εξωτερικό περιμετρικό βάψιμο και επιδιορθώσεις ζημιών και φθορών του δημοτικού κτιρίου, που στεγάζει τις δραστηριότητες και τα προϊόντα του Γυναικείου Συνεταιρισμού Πορταριάς και βρίσκεται έναντι της κεντρικής πλατείας.
Επίσης, στην Πορταριά, επισκευάστηκε και αποκαταστάθηκε η βατότητα κεντρικού λιθόστρωτου δρόμου, που εξυπηρετεί οικίες, τουριστικά καταλύματα και επιχειρήσεις εστίασης.
Στο Διμήνι και στον Άνω Βόλο προχωρήσαμε σε τσιμεντοστρώσεις τμημάτων χωμάτινων δρόμων για την ασφαλέστερη μετακίνηση των δημοτών μας, των αγροτών και κτηνοτρόφων, ενώ στο Κατηχώρι αναδομήθηκε λιθόστρωτος δρόμος/καλντερίμι, που είχε υποστεί εκτεταμένες φθορές.
Οι παρεμβάσεις αυτές είναι ουσιαστικές για τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών μας και αντικατοπτρίζουν το ενδιαφέρον του Δημάρχου μας, Αχιλλέα Μπέου, για την περιφέρεια του Δήμου μας και το σύνολο των χωριών μας. Στην προσπάθεια αυτή η συνεργασία των τοπικών Προέδρων είναι πολύ σημαντική.
Η εικόνα των χωριών μας καθημερινά αλλάζει και θα συνεχίσουμε καθ όλη τη διάρκεια της τρέχουσας θητείας μας προς αυτή την κατεύθυνση», επισήμανε ο κ. Κοπάνας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το