Πολιτισμός

Οι Argo μιλούν για τον αποκλεισμό τους από την Eurovision – «Δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ»

argo708_0

Για τον αποκλεισμό τους από την Eurovision, για τα συναισθήματα που βίωσαν αλλά και τα σχόλια που άκουσαν, μίλησαν οι Argo.

«Ο αποκλεισμός δεν μας πτοεί. Φυσικά, ανθρώπινα στεναχωρηθήκαμε εκείνη την ώρα γιατί η αλήθεια είναι ότι είχαμε πάρει πάρα πολύ ωραία σχόλια στο εξωτερικό. Ακόμα και οι ίδιοι οι κάμεραμαν μας έστελναν ότι δεν το πίστευαν ότι συνέβη κάτι τέτοιο» είπαν στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στο Star.

Αναφερόμενοι στην κριτική που τους ασκήθηκε, τα μέλη του συγκροτήματος υποστήριξαν: «Δεν έχουμε καμία συγγενική σχέση με τον κ. Τσακνή, δεν έχουμε καμία κομματική σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν ήμασταν κομματική επιλογή. Είμαστε άνθρωποι που αφήσαμε για δυο μήνες τα σπίτια τους, τα παιδιά τους, τις οικογένειες τους και έκαναν ότι μπορούσαν για να φέρουν εις πέρας μια αποστολή η οποία ήταν πάρα πολύ δύσκολη και θα θέλαμε να δικαιώσουμε την επιλογή της ΕΡΤ, αλλά δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν πολύ καλά».

Τέλος οι Argo είπαν για την εμπειρία τους: «Έχουμε κερδίσει μια πολύ ωραία εμπειρία. Περάσαμε πάρα πολύ όμορφες στιγμές και όλοι μαζί. Είχαμε άγχος, αλλά ήταν το δημιουργικό. Πρέπει να υπάρχει άγχος, γιατί αλλιώς δεν αποδίδεις κιόλας. Ήταν απίστευτο αυτό που ζήσαμε πάνω σε αυτή την τεράστια σκηνή με τόσο κόσμο που όλη αυτή η ενέργεια ερχόταν σαν ένα τεράστιο κύμα πάνω μας και εμείς αυτό που νιώσαμε, ήταν ότι αυτό που πήραμε πρέπει να το δώσουμε πίσω και το δώσαμε, το καλύτερο που μπορούσαμε».

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το