Τοπικά

Αργ. Κοπάνας: Η συμπεριφορά του Στ. Λημνιού προσομοιάζει με εχθρό της πόλης

“Αθλιότητα από μέρους του κ. Λημνιού η κατασυκοφάντηση και δυσφήμιση υποδομών του Δήμου μας” απαντά ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Αργύρης Κοπάνας στο μέλος του Δ.Σ.  τονίζοντας ότι η συμπεριφορά του προσομοιάζει με εχθρό της πόλης .  Χαρακτηριστικά αναφέρει:

“Ο κ. Λημνιός, για μια ακόμη φορά επέλεξε την κατασυκοφάντηση της ΔΕΥΑΜΒ και της λειτουργίας του βιολογικού, χωρίς κανένα στοιχείο με αυθαίρετες και απολύτως ψευδείς και συκοφαντικές κρίσεις.
Μάλιστα, η μήνις του, όπως και στο παρελθόν, έχει στόχο τους εργαζόμενους του βιολογικού, οι οποίοι κατά τον Λημνιό δεν ξέρουν, δεν μπορούν και εγκληματούν σε βάρος της πόλης. Αλήθεια, οι απόψεις αυτές του Λημνιού, είναι και απόψεις της παράταξής του? Συμφωνεί με αυτές ο κ. Παπαπέτρος, ο οποίος έχει επανειλημμένα υπερασπίσει εργαζόμενους του βιολογικού στις αίθουσες των δικαστηρίων, με μάρτυρα κατηγορίας τον Λημνιό?
Σε ότι αφορά στα ερωτήματα του συκοφαντούντος.
1. Οι βολιώτες βιώνουν καθημερινά τα οφέλη του βιολογικού, αφού χάρις στην άψογη και αποτελεσματική λειτουργία του, κολυμπούν εδώ και χρόνια στον Άναυρο, στο Ξενία, στα Πευκάκια, στις Αλυκές, σε ακτές δλδ που πριν τον βιολογικό, ήταν απαγορευμένες.
2. Ο βιολογικός λειτουργεί άψογα και αποδοτικά παρά τις πλημμυρικές παροχές που δέχεται συνεπεία των θεομηνιών Daniel&Elias. Kαι μάλιστα λόγω ακριβώς της ποιότητας κατασκευής του και της επιστημονικής κατάρτισης και τεχνογνωσίας του προσωπικού, στις πλημμυρικές παροχές κατακράτησε μεγαλύτερες ποσότητες ρυπαντικών φορτίων.
3. Ο αγωγός διάθεσης κατασκευής από το ΥΠΕΧΩΔΕ το 1985, υπέστη βλάβη, λόγω καθίζησης του εδάφους η οποία συνέβη από τις θεομηνίες. Η οδός προς Αλυκές είναι ανοιχτή. Το τμήμα της λεωφόρου Αθηνών που είναι κλειστό, θα παραμείνει κλειστό, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης.
4. Καλό το παραμύθι του κ. Λημνιού για τα λύματα των Αλυκών, αλλά ο μόνος δράκος που έχει, είναι η αγάπη του κ. Λημνιού, για το ψέμα και την συκοφαντία”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το