Πολιτισμός

«Απόβαση» της Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού στον Βόλο

«Απόβαση» στον Βόλο θα κάνει η περίφημη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, προσκεκλημένη του Δικτύου «Περραιβία», του Συλλόγου Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας και του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Πολιτισμού, προκειμένου να πραγματοποιήσει τις καθιερωμένες μεγάλες συναυλίες, με σκοπό τη στήριξη ευπαθών ομάδων σε όλη τη Θεσσαλία.
Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί συναυλία, στον Βόλο, την Τετάρτη 25 Αυγούστου, στις 8.45 μ.μ., με την υποστήριξη του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου (Θερινό Θέατρο Ν. Ιωνίας Βόλου).

Οι συναυλίες έχουν τίτλο «Το πάρτι των… αναμνήσεων!», στις οποίες θα παρουσιαστούν τα καλύτερα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου και των sixties, θα είναι, όπως κάθε χρόνο, μια σπονδή στην ποιότητα, στην αισθητική και στην καλή ελληνική μουσική και θα ταξιδέψουν στη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου και της δεκαετίας του 1960, μέσα από εξαιρετική μουσική, τραγούδι, εικόνες, χορογραφίες, νοσταλγία και έντονα συναισθήματα.
Την καλλιτεχνική διεύθυνση της Μπάντας έχει ο Κερκυραίος μαέστρος κ. Γεώργιος Τσιλιμπάρης, πλωτάρχης (ΠΝ).
Σολίστ: Μαρίζα Σακελλαρίου (σοπράνο), Θεόδωρος Μπιράκος (βαρύτονος), Ανδρέας Καραούλης (τενόρος) και Μ. Κοκκώνης (τενόρος).
Όπως συμβαίνει τα τελευταία δέκα χρόνια, κατά τα οποία το Δίκτυο «Περραιβία» συνεργάζεται με την Μπάντα ΓΕΝ, υποστηρίζονται ευπαθείς ομάδες.

Η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού επιτελεί όχι μόνο σπουδαίο πολιτιστικό, καλλιτεχνικό και κοινωνικό έργο, αλλά, επιπρόσθετα, διαφημίζει όλες τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας δημιουργώντας – και μέσα από την τέχνη – βαθιά αισθήματα εμπιστοσύνης και σεβασμού προς τις Ένοπλες Δυνάμεις συνολικά και αναδεικνύει την κοινωνική αλληλεγγύη ως υπέρτατο κοινωνικό αγαθό.
Η διάθεση των προσκλήσεων για τη συναυλία θα αρχίσει αύριο Δευτέρα 16/8, στη συμβολική τιμή των 10 ευρώ, από τα εξής σημεία: Μουσικός Οίκος Κεχαϊδη-Κουταρέλια 29, τηλ. 2421037891, Βιβλιοπωλείο «Λύχνος», Κ. Καρτάλη 160, τηλ. 2421032916.
Πληροφορίες στο Δίκτυο «Περραιβία», Κων. Σκριάπας, τηλ. 6974881944, e-mail: [email protected]/.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το