Τοπικά

Απορρίφθηκε η προσφυγή του διευθυντή του ΕΠΑΛ κατά απόφασης του Δ. Βόλου

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας απέρριψε την προσφυγή του διευθυντή του ΕΠΑΛ, μετά τα επεισόδια, με τον δήμαρχο, που αποφάσισε τη διαμόρφωση του γραφείου καθηγητών του σχολείου, σε αίθουσα διδασκαλίας του 5ου Γυμνασίου. Σε ανακοίνωσή του ο δήμος Βόλου αναφέρει τα εξής: Για μια ακόμη φορά, και μάλιστα σε θεσμικό επίπεδο, αποδεικνύεται η φαιδρότητα των ποικιλώνυμων πολέμιων της υπό τον Αχιλλέα Μπέο Δημοτικής Αρχής, αυτή τη φορά με αφορμή την προσφυγή για το περίφημο θέμα της αίθουσας στο Καρτάλειο Διδακτήριο.

Η γενική γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης απέρριψε την προσφυγή του Διευθυντή του 1ου ΕΠΑΛ για τη διαμόρφωση του έως τώρα γραφείου καθηγητών του 1ου ΕΠΑΛ σε αίθουσα διδασκαλίας του 5ου Γυμνασίου Βόλου για το υπόλοιπο της τρέχουσας σχολικής περιόδου. ( απόφαση της Γ.Γ κ. Καλλιόπης Γερακούδη, αναρτηθέα στο διαδίκτυο, Διαύγεια ΑΔΑ Ω6ΚΣΟΡ10-ΖΛΘ).

Θα επισημάνουμε για πολλοστή φορά ότι οι αποφάσεις και πράξεις του Δημάρχου Βόλου κατατείνουν αποκλειστικά και μόνο στην προάσπιση του δημοτικού συμφέροντος και των πολιτών, είναι απαλλαγμένες από σκοπιμότητα και ιδιοτέλεια και σε ευθεία αντίθεση με αυτούς που οδήγησαν το Βόλο στη σημερινή δεινή κατάσταση και που σήμερα ακόμη παλεύουν να κρατήσουν την τοπική μας κοινωνία στα δικά τους μικρόψυχα και μίζερα επίπεδα, με κομματικές και μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το