Τοπικά

Αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών στη ΔΕΥΑ Αλμυρού

Τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αποπληρώσουν τις δόσεις των ληξιπρόθεσμων οφειλών του τριμήνου Μάρτιος- Απρίλιος- Μάιος 2020 μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου χωρίς να απολέσουν τη σχετική ρύθμιση που έχουν υπαχθεί, δίνει με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου η ΔΕΥΑ Αλμυρού. Διευκρινίζεται ότι ισχύουν κανονικά οι όροι της κάθε ρύθμισης.

Στη σχετική εισήγηση της Διεύθυνσης της Επιχείρησης αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι «μετά την έκδοση των αποφάσεων των αρμοδίων αρχών για τη θέσπιση μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού και τις ρυθμίσεις λειτουργίας των επιχειρήσεων επηρεάζεται άμεσα οικονομικά λόγω της αδυναμίας των καταναλωτών να αποπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους. Η ΔΕΥΑ Αλμυρού κατανοώντας τη δυσκολία στην οποία έχουν περιέλθει τα νοικοκυριά, δείχνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο πρέπει να δώσει τη δυνατότητα στους καταναλωτές που έχουν ρυθμίσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους σε δόσεις να αποπληρώσουν αυτές σε μεταγενέστερη ημερομηνία χωρίς να απωλέσουν τη ρύθμιση».

Στο μεταξύ, το Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Αλμυρού προχώρησε στην έγκριση της απευθείας ανάθεσης στην εταιρεία ΔΟΜΥ ΑΕ Διοικητικές Οικονομοτεχνικές – Μηχανογραφικές Υπηρεσίες Ανώνυμη Εταιρεία, με έδρα τον Βόλο, του έργου της συντήρησης- υποστήριξης των εφαρμογών λογισμικού (οικονομική διαχείριση) έτους 2020, με συνολικό ποσό δαπάνης τα 3.500 ευρώ και εξουσιοδότησε τον πρόεδρο για την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το