Τοπικά

Επιτήδειοι προσπάθησαν να εξαπατήσουν τηλεφωνικά γυναίκα στο Βόλο

apati tilefwniki

Μία γυναίκα αποπειράθηκαν να εξαπατήσουν τηλεφωνικά επιτήδειοι στο Βόλο όταν η γυναίκα δέχτηκε κλήση ότι η κόρη της ενεπλάκη σε τροχαίο.

 Το συμβάν σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στο Βόλο όταν η γυναίκα δέχθηκε τηλεφώνημα από μία νεαρή, η οποία προσποιήθηκε ότι είναι η κόρη της κι ότι ενεπλάκη σε τροχαίο. Η γυναίκα στο άκουσμα του συμβάντος, σοκαρίστηκε και κάλεσε τόσο την κόρη της στο κινητό τηλέφωνο, όσο και το γαμπρό της, καθώς είχε ανησυχήσει πάρα πολύ. Η κόρη της και ο γαμπρός της, την διαβεβαίωσαν ότι είναι καλά στην υγεία τους, διαπιστώνοντας ότι επρόκειτο για απάτη. Μετά από λίγα λεπτά το τηλέφωνο στο σπίτι της γυναίκας ξαναχτύπησε. Ωστόσο αυτή τη φορά το ακουστικό σήκωσε ο γιος της. Στην άλλη γραμμή δεν ήταν νεαρή κοπέλα, αλλά ένας άνδρας, ο οποίος μιλούσε σπαστά ελληνικά και στην προσπάθειά του να ζητήσει χρήματα από την οικογένεια, προφασιζόμενος διάφορα, ο γιος της γυναίκας τον «πέρασε γενεές δεκατέσσερις» και του έκλεισε το τηλέφωνο.
Η Αστυνομία συμβουλεύει τους πολίτες να είναι πολύ προσεκτικοί, όταν άγνωστοι τους τηλεφωνούν, με το πρόσχημα ότι υπάρχει επείγουσα ανάγκη και προσπαθούν να τους πείσουν για την καταβολή χρημάτων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το