Τοπικά

Απολογισμός της εκδήλωσης “Παιχνίδια Καλοκαιριού” του ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων – ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ Δήμου Βόλου

 Με «παιχνίδια καλοκαιριού», κέφι, χαρά και πολλά χαμόγελα αποχαιρέτησαν το χειμώνα και υποδέχθηκαν το καλοκαίρι οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, που αποτελεί δράση συγχρηματοδοτούμενη από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, στα πλαίσια του ΕΣΠΑ 2014-2020, τελικός δικαιούχος της δράσης είναι η  ΕΕΤΑΑ  και ανάδοχος του έργου είναι η ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ.  

Πιο συγκεκριμένα, η πλατεία, που πλαισιώνει το ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων φόρεσε τα καλοκαιρινά της και υποδέχθηκε τα παιδιά. Πισίνες για ψάρεμα, χρώματα, πινέλα και πολλά άλλα παιχνίδια, δραστηριοποίησαν τα παιδιά σε ομαδικά, κινητικά παιχνίδια, στοχεύοντας πάντα σε κάποιο αποτέλεσμα, ενώ απόλαυσαν στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης, χορεύοντας σε καλοκαιρινούς ρυθμούς, πάντα με την καθοδήγηση των παιδαγωγών – εμψυχωτριών του ΚΔΑΠ.

Επιστέγασμα της όλης εκδήλωσης ήταν τα δροσιστικά κεράσματα σε μικρούς και μεγάλους, ενώ το αναμνηστικό δωράκι, που χαρίστηκε στα παιδιά, ένα χειροποίητο κεραμικό ψαράκι τα χαροποίησε ιδιαίτερα.

Η πρόεδρος του Δ.Σ. της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, κα Χάλαρη Σοφία και το προσωπικό του ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων, κυρίες Μόσχου Δέσποινα, Κολοφωτιά Αθανασία, Νίκου Ελένη, Γαλάνη Αμαλία και Νικηφόρου Έλενα εύχονται σε όλους ένα καλό, χαρούμενο και δημιουργικό καλοκαίρι.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το