Ελλάδα

Αποκάλυψη στη Θεσσαλονίκη: Ιδιοκτήτης διαμερισμάτων είχε βάλει κρυφή κάμερα σε ρολόι – Πώς τον κατάλαβαν

Μέσω ρολογιού – κάμερας παρακολουθούσε ένας ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων δωματίων τους ενοικιαστές του στην Θεσσαλονίκη, όπως καταγγέλλεται.

Όλα αποκαλύφθηκαν όταν ένας άνδρας κατήγγειλε πως εντός του δωματίου υπήρχε συσκευή καταγραφής και αποθήκευσης εικόνας και ήχου προσαρμοσμένη σε ρολόι τοίχου. «Είχαμε πάει για ένα σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη, κλείσαμε το διαμέρισμα μέσω booking. Την Πέμπτη φτάσαμε στη Θεσσαλονίκη μας έδειξε το διαμέρισμα και μας ρώτησε τηλεφωνικά “πόσα άτομα θα είμαστε και ποιοι θα είνα” τότε του απάντησα ότι “θα είμαστε τρία άτομα εγώ, ένας νεαρός με τη μητέρα του η οποία είναι ΑΜΕΑ”. Όταν φτάσαμε ο ιδιοκτήτης μας περίμενε γιατί έπρεπε να δώσουμε το υπόλοιπο χρηματικό ποσό, τα δώσαμε μπήκαμε στο διαμέρισμα και μας έδωσε ένα κλειδί τότε τον ρώτησα” αν υπάρχει δεύτερο κλειδί” και με ρώτησε “τι το θέλω και αν θα είναι άλλος στο σπίτι” τότε του απάντησα ότι “δεν το γνωρίζω”. Μας έδωσε το δεύτερο κλειδί κάναμε μία βόλτα», εξήγησε ο νεαρός στην τηλεόραση του Mega.

«Αγόρασα μία κιθάρα ρολόι και όταν έφτασα στο διαμέρισμα έβγαλα το ρολόι από τον τοίχο για να πάρω την μπαταρία και εκεί κατάλαβα ότι το ρολόι έκανε καταγραφή των κινήσεων μας», ανέφερε ο νεαρός.

«Η κάμερα αυτή κάνει καταγραφή και έτσι θα μπορούσε να δει τι κάναμε μέσα στο σπίτι. Το ρολόι ήταν τοποθετημένο στην κουζίνα και έπιανε την είσοδο και την κουζίνα. Έγινε η καταγραφή στην ασφάλεια και από εκεί μου είπαν να μην πω τίποτα», κατέληξε.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το