Ελλάδα

Αποχαιρετισμός Κορωνάκη στο ΣΥΡΙΖΑ μέσω facebook: «Η απόσταση συνεχώς μεγαλώνει»

Ο γραμματέας της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κορωνάκης μιλάει στο συμβούλιο προέδρων του ΚΕΑ (Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς), Αθήνα Σάββατο 14 Μαρτίου 2015.  ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Την παραίτησή του από την Κεντρική Επιτροπή και την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ, γνωστοποίησε ο πρώην γραμματέας της Κ.Ε. του κόμματος Τάσος Κορωνάκης, με ανάρτησή του στο facebook.
Αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι καθώς οι λόγοι που τον οδήγησαν στην παραίτησή του συνεχίζουν να ισχύουν και η απόστασή του από την κυβερνητική πολιτική συνεχώς μεγαλώνει, συναντήθηκε σήμερα με τον νέο γραμματέα της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ και του δήλωσε την παραίτησή του από την Κ.Ε. και την αποχώρηση του από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Αναφέρει επιπλέον ότι “προφανώς η αποχώρηση μου δεν συνδέεται με την συμμετοχή μου σε κάποια άλλη οργάνωση ή κόμμα της Αριστεράς, όπως εδώ και καιρό γράφεται, αν και φυσικά θα παραμείνω πολιτικά ενεργός στην ριζοσπαστική αριστερά”.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Τάσου Κορωνάκη:
Είναι γνωστό πως εδώ και καιρό έχω αποστασιοποιηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ. Καθώς οι λόγοι που με οδήγησαν στην παραίτηση μου συνεχίζουν να ισχύουν, και η απόσταση μου από την κυβερνητική πολιτική συνεχώς μεγαλώνει, σήμερα συναντήθηκα με τον νέο γραμματέα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και του δήλωσα την παραίτηση μου απο την ΚΕ και την αποχώρηση μου από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Φεύγοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους και όλες τους συντρόφους και τις συντρόφισσες για όσα ζήσαμε και είμαι σίγουρος πως με πολλούς και πολλές θα ξαναβρεθούμε σε κοινούς αγώνες.
Υ.Γ. Προφανώς η αποχώρηση μου δεν συνδέεται με την συμμετοχή μου σε κάποια άλλη οργάνωση ή κόμμα της Αριστεράς, όπως εδώ και καιρό γράφεται, αν και φυσικά θα παραμείνω πολιτικά ενεργός στην ριζοσπαστική αριστερά. Οι απαντήσεις είναι δύσκολες, οι ευθύνες πολλές και ο αναστοχασμός απαραίτητος.

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το