Τοπικά

Αποχαιρετιστήρια γιορτή του ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων

Το καθιερωμένο “Summer Goodbye Party” για τη λήξη του θερινού προγράμματος δημιουργικής απασχόλησης, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Ιουλίου για τα παιδιά από τις παιδαγωγούς-εμψυχώτριες του ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, που αποτελεί δράση συγχρηματοδοτούμενη από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, στα πλαίσια του ΕΣΠΑ 2014-2020, τελικός δικαιούχος της δράσης είναι η ΕΕΤΑΑ και ανάδοχος του έργου είναι η ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου.
Πιο συγκεκριμένα, στήθηκε ένα μικρό καλοκαιρινό πάρκο με πισίνες στην αυλή του ΚΔΑΠ και οργανώθηκαν για τα παιδιά ομαδικά παιχνίδια με το νερό, από τις παιδαγωγούς του ΚΔΑΠ, δίνοντάς τους την ευκαιρία να συνεργαστούν, να διασκεδάσουν και να ψυχαγωγηθούν. Ετοιμάστηκαν διάφορα κεράσματα και δροσιστήκαμε με παγωτό, ενώ παράλληλα τα παιδιά απολάμβαναν μπάνιο στην πισίνα και χόρευαν σε καλοκαιρινούς ρυθμούς Τα παιδιά, αναχωρώντας, πήραν όλες τις καλοκαιρινές τους δημιουργίες, και αποχαιρετήθηκαν για το καλοκαίρι, ανανεώνοντας το ραντεβού με το ΚΔΑΠ το Σεπτέμβρη.
Οι παιδαγωγοί-εμψυχώτριες και το προσωπικό του ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων, κυρίες Μόσχου Δέσποινα, Κολοφωτιά Αθανασία, Νίκου Ελένη και Γαλάνη Αμαλία, εύχονται σε όλους καλό καλοκαίρι.

Σε αναμονή της πρόσκλησης της δράσης του ΕΣΠΑ για το έτος 2022-2023, «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» (Πρώην «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής»), για ένταξη στο πρόγραμμα και ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή, οι μητέρες μπορούν να απευθυνθούν στο ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων για προεγγραφή και πληροφορίες. Στοιχεία επικοινωνίας : Διεύθυνση, Νικαίας & Ζέρβα, Νέα Ιωνία, καθημερινά 08:00-14:00. Τηλ. Επικοινωνίας: 2421091316.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το