Τοπικά

Από παθολογικά αίτια “έφυγε” από τη ζωή το ζευγάρι ηλικιωμένων στα Άνω Λεχώνια

Από παθολογικά αίτια, σύμφωνα με την Αστυνομία,  φέρεται να πέθαναν οι δύο ηλικιωμένοι, που βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους στα Άνω Λεχώνια, παραμονή Χριστουγέννων.
Πρώτα φέρεται να έφυγε από τη ζωή ο 68χρονος σύζυγος και ακολούθησε η 74χρονη σύζυγος, που μάλιστα φέρεται  να υπέστη καρδιακή ανακοπή.
Μάλιστα οι δύο θάνατοι φέρεται να επήλθαν με μία ημέρα διαφορά, για να βρεθούν οι δύο ηλικιωμένοι νεκροί το μεσημέρι της 24ης Δεκεμβρίου από την κοινωνική λειτουργό του προγράμματος “Βοήθεια στο σπίτι” που επισκέφτηκε τους ηλικιωμένους για τις ανάγκες του για τις γιορτές.

Το πρόγραμμα “Βοήθεια στο σπίτι”  επισκεπτόταν τις καθημερινές τους ηλικιωμένους και τους παρείχε φάρμακα. Το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας αποκλείστηκε.  Σύμφωνα με πληροφορίες, το ηλικιωμένο ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα, ωστόσο, όπως διευκρινίστηκε χθες από την κοινωνική λειτουργό, τους πρόσεχε η μία από τις δύο κόρες τους, η οποία μάλιστα είχε μεριμνήσει για να μεταφερθούν σε δομή περίθαλψης.

Ωστόσο υπήρχε ένα διάστημα αναμονής και οι δύο ηλικιωμένοι δεν πρόλαβαν.  Τα όσα δημοσιοποιήθηκαν περί μη βοήθειας από τον έξω κόσμο, σύμφωνα με την κοινωνική λειτουργό, ήταν υπερβολικά, αφού τόσο η κόρη του ζευγαριού, όσο και οι άνθρωποι της “Βοήθειας στο σπίτι” έκαναν τα πάντα για να τους βοηθήσουν.
Χθες διενεργήθηκε νεκροψία-νεκροτομή στις δύο σορούς, που έδειξε ότι ο θάνατός τους επήλθε από παθολογικά αίτια.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το