Ελλάδα

Από αύριο οι ενισχύσεις στους βαμβακοπαραγωγούς – Η κυβέρνηση το αποδίδει σε ολιγωρία της ΤτΕ

vamvakoparagwgoi

Από αύριο Τρίτη θα είναι διαθέσιμες οι στρεμματικές ενισχύσεις στους βαμβακοπαραγωγούς, που είχαν καθυστερήσει, προκαλώντας αψιμαχίες μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γαβριήλ Σακελλαρίδη «η στρεμματική ενίσχυση βάμβακος για το έτος 2014 θα είναι διαθέσιμη από αύριο Τρίτη 17 Μάρτη, αφού ήδη έχουν κινητοποιηθεί όλες οι διαδικασίες».

Ο κ. Σακελλαρίδης, απέδωσε το πρόβλημα που προέκυψε με την καθυστέρηση της στρεμματικής ενίσχυσης των 50.000 βαμβακοπαραγωγών σε «γραφειοκρατικές και τεχνικές ολιγωρίες, οι οποίες έχουν να κάνουν με τη στενότητα στην ερμηνεία μίας οδηγίας της ΕΚΤ από την Τράπεζα της Ελλάδος»

Μάλιστα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν παρέλειψε να κατηγορήσει την ΝΔ ότι επιχείρησε να εκμεταλλευτεί μικροκομματικά την ολιγωρία αυτή. «Ο εμπαιγμός των βαμβακοπαραγωγών από την αξιωματική αντιπολίτευση δεν έχει όρια. Η Κυβέρνηση δεν θα την ακολουθήσει. Προτιμά να δίνει λύσεις στα προβλήματα του αγροτικού κόσμου, που τόσο δεινοπάθησε από την προηγούμενη κυβέρνηση» κατέληξε ο κ. Σακελλαρίδης.

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το