Θ Plus

Απίστευτο περιστατικό: Οφθαλμίατρος έβγαλε από το μάτι ασθενούς… 23 ξεχασμένους φακούς επαφής!

Μια οφθαλμίατρος από την Καλιφόρνια σόκαρε πρόσφατα το διαδίκτυο δημοσιεύοντας ένα βίντεο με την ίδια να βγάζει 23 ξεχασμένους φακούς επαφής από το μάτι ενός ασθενούς.

Έβγαλε από το μάτι της 23 ξεχασμένους φακούς επαφής

Τον περασμένο μήνα, η Katerina Kurteeva, οφθαλμίατρος από το Newport Beach της Καλιφόρνια, δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram με την ίδια να αφαιρεί προσεκτικά μερικούς φακούς επαφής από το μάτι ενός ασθενούς. Το «μερικοί» ίσως δεν είναι η σωστή λέξη σε αυτό το πλαίσιο, βλέποντας ότι η Kurteeva ισχυρίζεται ότι αφαίρεσε όχι λιγότερους από 23 παλιούς φακούς επαφής που η ασθενής της, μια ηλικιωμένη γυναίκα, είχε ξεχάσει στο μάτι της για μήνες, ίσως και χρόνια.

Το βίντεο έγινε viral πριν από λίγες ημέρες, αφήνοντας εκατομμύρια ανθρώπους να ξύνουν το κεφάλι τους για το πώς μπορεί κάποιος να ξεχάσει απλά τόσους πολλούς φακούς επαφής στο μάτι του.

Το βίντεο, με τη λεζάντα «Μην κοιμάστε με τους φακούς επαφής σας!» δείχνει τη Δρ Kurteeva να χρησιμοποιεί ένα q-tip για να αφαιρέσει προσεκτικά δεκάδες παλιούς φακούς επαφής από το μάτι μιας ηλικιωμένης γυναίκας. Μερικοί από αυτούς φαίνεται να έχουν πρασινίσει μετά από την παραμονή τους εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

«Ξεχώρισα προσεκτικά όλους τους φακούς επαφής και μέτρησα συνολικά 23. Έπρεπε να χρησιμοποιήσω ένα πολύ λεπτό χειρουργικό εργαλείο, μια λαβίδα κοσμηματοπώλη για να ξεχωρίσω τους φακούς επαφής», έγραψε η οφθαλμίατρος στο Instagram της. «Ήταν ουσιαστικά κολλημένοι μεταξύ τους αφού έμειναν κάτω από το βλέφαρο για ένα μήνα».

Οι περισσότεροι άνθρωποι σοκαρίστηκαν για το πώς μπορεί κάποιος να ζει με τόσους πολλούς φακούς επαφής στο μάτι του και να μην αισθάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά, ενώ άλλοι αναρωτήθηκαν πώς κατέληξαν όλοι εκεί μέσα. Η Kurteeva εξήγησε ότι η ασθενής της πάντα ξεχνούσε ότι φορούσε φακούς επαφής όταν πήγαινε για ύπνο και πρόσθετε συνεχώς νέους.

Πηγή:ethnos

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το