Ελλάδα

Απίστευτη αγγελία: Δίνω 2.000 ευρώ σε όποιον ανοίξει ένα λουκέτο

«Φωτιά» έχει πάρει το τηλέφωνο ενός Κρητικού μετά την δημοσιοποίηση μιας άκρως δελεαστικής αγγελίας που έκανε στην εφημερίδα «Πατρίς» για την προσφορά 2.000 ευρώ σε όποιον καταφέρει να ανοίξει ένα λουκέτο!

Η μικρή αγγελία που δημοσιεύτηκε στην τοπική εφημερίδα «Πατρίς» στο Ηράκλειο, είναι λακωνική, πρωτότυπη αλλά και άκρως δελεαστική:
«2.000 ΕΥΡΩ ΔΙΝΩ σε όποιον ανοίξει ένα λουκέτο» αναφέρει απλά και παρατίθεται και το σχετικό τηλέφωνο όπου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να λάβουν περισσότερες πληροφορίες.
Ο ιδιοκτήτης και κατασκευαστής του λουκέτου, κος Μηνάς Ζερβός, έχει τέτοια εμπιστοσύνη στην ευρεσιτεχνία του, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του, που ανέβασε το ποσό σε 5.000 και εξακολουθεί να υποστηρίζει πως δύσκολα θα βρεθεί αυτός που θα «νικήσει» το λουκέτο.
Ο κ. Ζερβός έχει στείλει ήδη τα σχέδια και την πατέντα στο Επιμελητήριο περιμένοντας όπως λέει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.
Μιλώντας στην Πατρίδα αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Εγώ το έφτιαξα και το δίνω μόνο σε κάποιο εργοστάσιο, προκειμένου να γίνει μαζική παραγωγή. Δεν το δίνω με λιγότερο από δέκα εκατομμύρια ευρώ (!)

Είναι κάτι που εάν κυκλοφορήσει μαζικά, αυτός που θα το κατασκευάσει θα κερδίσει πολλά περισσότερα. Για εμένα το κόστος ήταν περίπου 500 ευρώ, διότι χρησιμοποίησα υλικά που δεν σκουριάζουν και είναι όλο χειροποίητο».
Το λουκέτο που δεν παραβιάζεται έχει, όπως λέει ο ίδιος, στο εσωτερικό του 3000 αριθμούς. Ένας από αυτούς, που τον ξέρει μόνο ο κατασκευαστής, είναι ο μαγικός που το ανοίγει.

Η…έμπνευση για την κατασκευή του «απαραβίαστου» λουκέτου, ήρθε στον κ. Ζερβό όταν έπεσε θύμα διάρρηξης!

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το