Τοπικά

Aπινιδωτή παρέδωσε η Δωροθέα Κολυνδρίνη στους διοικούντες της ομάδας Άνθιμος Γαζής

Σε χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες στο βοηθητικό γήπεδο του ΕΑΚ Βόλου η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη παρέδωσε χθες στους διοικούντες της ομάδας Άνθιμος Γαζής έναν απινιδωτή για τις ανάγκες των αγώνων, που θα τοποθετηθεί στο γήπεδο της ομάδας, ύστερα από σχετικό αίτημα που είχε υποβληθεί και την αντίστοιχη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Παράλληλα σε συνεργασία με την ΕΚΠΟΛ και τον Πρόεδρο της, Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Εμπορίου Γεώργιο Κίτσιο παρέδωσε αθλητικό εξοπλισμό, μπάλες και ρουχισμό ενόψει των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας. Οι διοικούντες, ο προπονητής, Παναγιώτης Κουρούπης και οι αθλητές του Άνθιμου Γαζή ευχαρίστησαν θερμά την Αντιπεριφερρειάχρη για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά το συλλόγου και την δωρεά του εξοπλισμού.
Η Αντιπεριφερειάρχης επισήμανε σχετικά: «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συνεχίζει να στέκεται δίπλα σον ερασιτεχνικό αθλητισμό στηρίζοντας εμπράκτως τα σωματεία της Μαγνησίας. Πιστεύουμε στα ιδεώδη του αθλητισμού και βελτιώνουμε τις υποδομές με έργα, νέα γήπεδα και νέο εξοπλισμό.
Ταυτόχρονα θωρακίζουμε το σύστημα υγείας της περιοχής με ένα απινιδωτή με την ευχή και την ελπίδα να μην απαιτηθεί η χρήση του, αλλά να αποβεί καθοριστικός σε ενδεχόμενο περιστατικό γα τη σωτηρία της ανθρώπινης ζωής.»

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το