Κόσμος

Απειλητικό μήνυμα τζιχαντιστών για τον μικρό πρίγκιπα Τζορτζ

«Ούτε η βασιλική οικογένεια θα μείνει ήσυχη».

Αυτό το μήνυμα συνοδεύει μια φωτογραφία στο Telegram.

Την ανέβασαν τζιχαντιστές και θεωρείται ευθεία απειλή προς τον πρίγκιπα Τζορτζ, τον πρωτότοκο γιο του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.

Στο Telegram, ένα application κρυπτογραφημένων μηνυμάτων που χρησιμοποιούν οι τζιχαντιστές, έκανε την εμφάνισή της η φωτογραφία του μικρού πρίγκιπα.

Τον δείχνει δίπλα από το σχολείο όπου φοιτά. Και θεωρήθηκε απειλητικό μήνυμα. Ως προσκλητήριο για την εξόντωση του μελλοντικού διαδόχου.

«Το σχολείο ξεκινά νωρίς»

Εκτός από το μήνυμα για τη Βασιλική Οικογένεια, οι υποστηρικτές του ISIS έχουν προσθέσει τη διεύθυνση του σχολείου στο ανατολικό Λονδίνο. Με την επισήμανση πως «αρχίζει νωρίς».

Υπάρχει επίσης μια φράση στα αραβικά, από τραγούδι των τζιχαντιστών. «Όταν ο πόλεμος έρχεται με τη μελωδία των σφαιρών, κατερχόμαστε με δυσπιστία και απαιτούμε εκδίκηση».

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι τζιχαντιστές απειλούν να σκοτώσουν μέλος της Βασιλικής Οικογένειας της Βρετανίας. Πριν από λίγο καιρό είχαν ανεβάσει ανατριχιαστικό βίντεο με το οποίο καλούσαν τον πρίγκιπα Χάρι να τους πολεμήσει.

«Γιατί δεν έρχεσαι εδώ να μας πολεμήσεις αν είσαι αρκετά άνδρας, ώστε να στείλουμε εσένα και τα Απάτσι σου στην κόλαση» έλεγε στο βίντεο – μιλώντας αγγλικά- ένας άνδρας που αναγνωρίστηκε ως ο Abu Uqayl.

Το 2015, οι τζιχαντιστές είχαν απειλήσει και τη Βασίλισσα Ελισάβετ.

Πηγή: The TOC

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το