Τοπικά

Απεργιακό “black out” στη Μαγνησία από την απεργία στις 12 Νοέμβρη

IMG_20151110_122940

Συνέντευξη τύπου ενόψει της 24ωρης Πανελλαδικής Γενικής Απεργίας της 12ης Νοεμβρίου παραχώρησαν σήμερα στο Εργατικό Κέντρο Βόλου τα Προεδρεία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου και του Νομαρχιακού Τμήματος Μαγνησίας της ΑΔΕΔΥ.
Η Συντονιστική αγώνα αποτελείται από τους κκ. Δημήτρη Κουτσούκο, πρόεδρος Νομαρχιακής Επιτροπής ΑΔΕΔΥ στη Μαγνησία, Τρύφωνα Πλαστάρα, πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ, και Θανάση Παπαδημόπουλο, πρόεδρος του ΕΚΒ.
Η Συντονιστική αγώνα κάλεσε τον κόσμο να σηκωθεί από τον καναπέ γιατί δεν μένει τίποτα όρθιο και να πει ένα δυναμικό «Όχι» στις φοροεπιδρομές, στους πλειστηριασμούς και στα μνημόνια. Το ραντεβού για την απεργιακή συγκέντρωση έχει δοθεί για τις 12 Νοεμβρίου στις 11:00 το πρωί στην Πλατεία Ελευθερίας. Επίσης θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση την ίδια ημέρα και στις 5:00 το απόγευμα στην πλατεία Αγ. Νικολάου.

Οι περιπτεριούχοι Μαγνησίας συμμετέχουν στην απεργία

Η Ένωση Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών Ν. Μαγνησίας αποφάσισε την από κοινού κάθοδο στην απεργιακή κινητοποίηση της Πέμπτης 12 Νοεμβρίου 2015. Καλούμε τους συναδέλφους μας να συμμετέχουν στην Πανελλαδική κινητοποίηση με κλείσιμο των επιχειρήσεων την συγκεκριμένη μέρα. Ραντεβού όλοι μαζί την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015 στις 11.00 πμ. στην Πλατεία Ελευθερίας στον κοινό αγώνα για την επιβίωσή μας ενάντια στη λαίλαπα που επέρχεται. Επίσης, το απόγευμα η Ένωση καλεί τον κόσμο του Βόλου σε δεύτερη συγκέντρωση στην Πλατεία του Αγ. Νικολάου στις 17.00 μμ. Την Πέμπτη 12/11/2015 όλοι οι επαγγελματίες πρέπει να είμαστε κλειστά. Εκείνη τη μέρα προτρέπουμε τους πολίτες του Βόλου να μην ξοδέψουν ούτε ένα ευρώ για να μπορούμε να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον για μας και τα παιδιά μας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το