Τοπικά

Απεργιακή συγκέντρωση στην παραλία Βόλου για την Πρωτομαγιά από την “Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία”

Απεργιακή συγκέντρωση στο Ηρώο στην παραλία του Βόλου θα πραγματοποιήσει αύριο για την Εργατική Πρωτομαγιά η “Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία”, ενώ θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και προφύλαξης. Η συγκέντρωση θα γίνεις τις 7 το βράδυ. Στις 10:30 θα πραγματοποιηθούν αντίστοιχες συγκεντρώσεις στη Λάρισα και στην Καρδίτσα, ενώ στις 11 το πρωί θα γίνει η συγκέντρωση της Αριστερής Παρέμβασης στα Τρίκαλα.
«Αποτελούμε τα μόνιμα θύματα αυτού του ολοκληρωτικού και κανιβαλικού καπιταλιστικού συστήματος, και του διαρκούς ταξικού και κοινωνικού πολέμου που αυτό διεξάγει, κι ο οποίος ούτε διακοπές κάνει, ούτε μπαίνει ποτέ σε καραντίνα, μα μαίνεται ακόμη πιο έντονα τις μέρες αυτές της πανδημίας!
Με τα θύματα αυτής της πανδημίας, πρώτα απ’ όλα να ανήκουν στους φτωχούς των μεγάλων καπιταλιστικών μητροπόλεων, αυτών που είτε δεν “μένουν σπίτι” , μια κι εργάζονται, στοιβαγμένοι σε πολλές περιπτώσεις, σε σύγχρονα εργασιακά “κάτεργα”, είτε τα σπίτια τους είναι μικρά, υπόγεια και σε σύγχρονες φαβέλες στα οποία διαμένουν πολλοί και πολλές μαζί, ευπαθείς και μη, μικρά παιδιά κι ηλικιωμένοι, είτε δεν έχουν καν σπίτια, είτε ζουν σε οίκους ευγηρίας, σε στρατόπεδα, σε φυλακές, σε σύγχρονα στρατόπεδα συγκέντρωσης προσφύγων και φυσικά δεν έχουν ισότιμη, ή ακόμη και καθόλου, πρόσβαση στο σύστημα υγείας» αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της η Αριστερή Παρέμβαση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το