Τοπικά

Απαράμιλλη προχειρότητα της νυν δημοτικής αρχής Βόλου

Περιοδεία στην Αγριά πραγματοποίησε η υποψήφια Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» Νάνσυ Καπούλα, συνοδευόμενη από τους υποψήφιους τοπικούς συμβούλους της περιοχής.
Η περιοδεία ξεκίνησε με επίσκεψη στα ΚΑΠΗ Αγριάς. Οι ηλικιωμένοι καλοδέχθηκαν την υποψήφια Δήμαρχο Νάνσυ Καπούλα, της εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ ένας εξ αυτών της δώρισε μία εικόνα της Παναγίας. Όπως διαπιστώθηκε, η νυν δημοτική αρχή έχει επιδείξει απαράμιλλη προχειρότητα στη αντιμετώπιση των προβλημάτων.
Οι ηλικιωμένοι ζήτησαν από την κ. Καπούλα, να παραμείνει να λειτουργεί το ΚΑΠΗ στον ίδιο χώρο, καθώς πρόκειται για κτήριο το οποίο είναι ευρύχωρο, ευάερο και ευήλιο, σε αντίθεση με τις προθέσεις της νυν δημοτικής αρχής Βόλου, που έχει σχεδιάσει την μεταφορά των ηλικιωμένων σε κτήριο, ακατάλληλο για την συγκεκριμένη χρήση.
Ακολούθησε επίσκεψη στα θερμοκήπια των αδελφών Λάμπη, όπου ο Ταξιάρχης Λάμπης, ζήτησε την αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιίας και την κοπή των χόρτων από τους δρόμους, ενώ έγινε αναφορά στην ανάγκη τοποθέτησης φωτοβολταϊκών, τόσο στην ίδια, όσο και σε παρόμοιες επιχειρήσεις.
Η περιοδεία έκλεισε με τις επισκέψεις στα ελαιοτριβεία της οικογένειας Καντίκου και στο εργοστάσιο της ΕΨΑ, όπου ο ιδιοκτήτης κ. Τσαούτος ξενάγησε την υποψήφια Δήμαρχο Βόλου Νάνσυ Καπούλα στο χώρο παραγωγής και εμφιάλωσης των προϊόντων του εργοστασίου.
Την υποψήφια Δήμαρχο Νάνσυ Καπούλα συνόδευσαν ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αγριάς Μπάμπης Ζάχος, οι υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι Μ. Γιαννή, Θ. Ευθυμίου, Κ. Θεοδοσόπουλος, Θ. Καναβός, Α. Κοντός, Π. Κωνσταντινίδης, Μ. Κωστοπούλου, Α. Παπαβαϊτση, Δ. Ρήγας και Χ. Φιλίππου και ο νυν δημοτικός σύμβουλος Βόλου και εκ νέου υποψήφιος Τ. Δουλόπουλος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το