Τοπικά

Απάντηση Μπέου στην Περιβαλλοντική αλλά …τσιμουδιά για τα πεταμένα φωτιστικά στον ΧΥΤΑ

DSC04666

Γραφικούς τύπους χαρακτηρίζει τα μέλη της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας η δημοτική αρχή Βόλου, επειδή αποκάλυψαν πως τα φωτιστικά που ξελώθηκαν από την περιοχή του Πανθεσσαλικού βρίσκονται στο ΧΥΤΑ. Για το γεγονός ότι η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία έδωσε συνέντευξη Τύπου προκειμένου να προβεί στις αποκαλύψεις ευθύνονται, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, τα δημοσιογραφικά σκουπίδια. Σε ανακοίνωση καθυβρίζεται η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία και απειλείται με μήνυση. Στην ίδια ανακοίνωση η δημοτική αρχή Βόλου, που ισοπέδωσε το Πανθεσσαλικό, υποστηρίζει οτι παλεύει να διορθώσει το χάλι της πόλης!

Η ανακοίνωση

Μέχρι και τις πιο γραφικές φιγούρες, που δηλώνουν οικολόγοι, επιστράτευσε το τοπικό σύστημα της διαπλοκής, που σε συνεργασία με τα γνωστά δημοσιογραφικά σκουπίδια, συνεχίζουν τη λυσσαλέα συκοφαντική επίθεση κατά της Δημοτικής Αρχής του Αχιλλέα Μπέου.
Η ιστορία με τα φωτιστικά, στο Πανθεσσαλικό, και της περί δήθεν αρπαχτής, ξεπερνά κάθε όριο ανοχής απέναντι ακόμη και σε γραφικούς, τύπου Λημνιού και Βολιώτη και είναι βέβαιο ότι θα παρέμβει Εισαγγελέας, αφού εμείς θα προσφύγουμε σε αυτόν.
Βλέπετε όντως αναρτήθηκε στη Διαύγεια απόφαση του Δήμου Βόλου (ΑΔΑ: 7189Ω96-23Γ) αλλά αυτή αφορά εργασίες παροχής ρεύματος και φυσικά ουδεμία σχέση έχει με προμήθεια φωτιστικών και «αρπαχτές», όπως συκοφαντικά υποστηρίχθηκε και μάλιστα σε συνέντευξη Τύπου!!!.
Φαίνεται πως δεν είναι υπερβολικό, με δεδομένη την κακοήθεια και τη μισαλλοδοξία ορισμένων, να επαναλάβουμε ότι εμείς θα κριθούμε συνολικά από τους πολίτες για το έργο μας και όχι από τύπους όπως οι αυτοχαρακτηριζόμενοι σαν οικολόγοι
Οικολόγοι ή οικολογούντες, που μέχρι τον περασμένο χρόνο ο Δήμος «προίκιζε» με δυο χιλιάρικα ετησίως για να δημοσιεύουν τις «ανησυχίες» τους και μέχρι πριν κάποια χρόνια η υπουργός της ΝΔ, Φάνη Πάλλη Πετραλιά τους ενίσχυε με δεκάδες χιλιάδες ευρώ, από ευρωπαϊκά προγράμματα, χωρίς ποτέ να δούμε μια κοινωνική λογοδοσία για το πώς και που διατέθηκαν τα χρήματα αυτά.
Αν όντως έχουν ανησυχία για το δημόσιο χρήμα, ας μας ενημερώσουν για τα πεπραγμένα τους. Τα δικά μας είναι ανηρτημένα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και ο καθένας που γνωρίζει ανάγνωση μπορεί να ενημερωθεί.
Σε κάθε περίπτωση εμείς δεν θα απολογηθούμε σε όλους αυτούς που οδήγησαν την πόλη μας σε αυτό το χάλι, που νυχθημερόν παλεύουμε να διορθώσουμε.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το