Τοπικά

Απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του βρέθηκε 61χρονος στα Πλατανίδια

Τραγικό τέλος στη ζωή έδωσε 61χρονος Βολιώτης ο οποίος βρέθηκε σήμερα καμένος μέσα στο αυτοκίνητό του.
Συγκεκριμένα, η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 10:10 το πρωί από εργάτες στα παρακείμενα κτήματα για φωτιά σε αυτοκίνητο που βρισκόταν σε ελαιοπερίβολο, σε αγροτική περιοχή μεταξύ Λεχωνίων και Πλατανιδίων.

Μετέβησαν τρία οχήματα και πυροσβέστες με επικεφαλής τον Διοικητή της Π.Υ. Βόλου Χαράλαμπο Πόζογλου. Όταν έφθασαν στο σημείο βρήκαν το όχημα ολοκληρωτικά κατεστραμμένο και τον οδηγό απανθρακωμένο.
Πρόκειται για τον 61χρονο Κ.Δ., υδραυλικό, που σύμφωνα με όλα τα στοιχεία, επέλεξε να δώσει τέλος στη ζωή του με αυτό τον τραγικό τρόπο. Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι οδηγήθηκε στο απονενοημένο αυτό βήμα μετά από την απόφαση της συντρόφου του να δώσουν τέρμα στη σχέση τους, σε συνδυασμό με τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα επιβίωσης που αντιμετώπιζε. Αποφάσισε να αυτοπυρποληθεί δίπλα σχεδόν από το σπίτι της συντρόφου του.

Η αστυνομία έχει “κλειδώσει” την αυτοκτονία και η σύντροφός του έδινε κατάθεση μέχρι το απόγευμα, αναφερόμενη στους μεταξύ τους διαπληκτισμούς. Η οικονομική του κατάσταση ήταν εξαιρετικά δύσκολη και σκεφτόταν μέχρι και τη μετανάστευση στη Γερμανία.

Η σορός του έχει μεταφερθεί για ταυτοποίηση στο Νοσοκομείο Βόλου και θα γίνει εξέταση dna . Η ταυτότητα του αυτόχειρα ήταν γνωστή από την πρώτη στιγμή , από τον αριθμό του αυτοκινήτου. αλλά η υπόθεση δεν μπορεί να κλείσει χωρίς  την εξέταση dna. Η ανακριτική διαδικασία συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου του 61χρονου. Ο ίδιος δεν είχε στενούς συγγενείς και ενδέχεται την κηδεία του να αναλάβει ο δήμος.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το