Τοπικά

Απ. Παπαδούλης: Δεκατέσσερις παρεμβάσεις για την ανάπτυξη της Αγριάς

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτό που εισπράττουμε όλον αυτόν τον καιρό, της προεκλογικής εκστρατείας. Από κάθε γωνιά του Καλλικρατικού Δήμου Βόλου:
Πρώτον, όλες οι περιοχές βιώνουν μια μοναδική εγκατάλειψη και αδιαφορία.
Δεύτερον, η απερχόμενη Δημοτική Αρχή, αφού κέρδισε το λάφυρο του Δήμου, γύρισε την πλάτη της στους πολίτες και τις ανάγκες τους.
Τρίτον, όπου εμφανίζεται ο απερχόμενος, η υποδοχή είναι ανύπαρκτη. Απλώς, σέρνει τους δικούς του για να μην φανεί η αποχή των κατοίκων και η γύμνια του.
Τέταρτον, όπου εμφανιζόμαστε εμείς, οι κάτοικοι μας αγκαλιάζουν με την εμπιστοσύνη τους και την αποδοχή του προγράμματός μας.
Η εμπιστοσύνη αυτή αυξάνει ακόμη περισσότερο την ευθύνη μας απέναντι στην προσδοκία του τόπου και μας γεμίζει με αισιοδοξία για το αποτέλεσμα των εκλογών».

Αυτό τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Απόστολος Δ. Παπαδούλης μιλώντας, σε μεγάλη συγκέντρωση, στην Αγριά.
«Σε ένα κόσμο που συνεχώς αλλάζει», συνέχισε ο Απόστολος Δ. Παπαδούλης, «η Αγριά έχει χάσει πολλά τραίνα και χρειάζεται να κάνει πολλά για να αποκτήσει ένα ισχυρό ρόλο μέσα στον νέο Δήμο Βόλου. Προτείνουμε δεκατέσσερις παρεμβάσεις που τις κρίνουμε σημαντικές ώστε να αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής, να ενισχύσουν τις τοπικές επιχειρήσεις, τους επαγγελματίες του τουρισμού και την τοπική οικονομία».

Οι 14 παρεμβάσεις
Στη συνέχεια ο Απόστολος Δ. Παπαδούλης παρουσίασε αναλυτικά τις δεκατέσσερις παρεμβάσεις, που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του συνδυασμού ΒΟΛΟΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, για την ανάπτυξη της Αγριάς και συγκεκριμένα:
• Ολοκλήρωση του περιφερειακού δρόμου του Βόλου, με την υλοποίηση του Ανατολικού κλάδου.
• Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας.
• Αναβάθμιση με πεζοδρόμηση του παραλιακού μετώπου.
• Δίκτυο πεζοδρόμων.
• Ανάπτυξη των περιοχών Αστέρια, παραλία Συνοικισμού και Ψυγεία ως περιφερειακά κέντρα.
• Διανοίξεις οδών και δημιουργία κοινοχρήστων χώρων, σύμφωνα με το Σχέδιο Πόλης. Σ΄αυτά περιλαμβάνεται και η διαμόρφωση του χώρου του ΟΣΕ σε κοινόχρηστο χώρο.
• Αξιοποίηση δημοτικής περιουσίας και εκσυγχρονισμός του σημερινού ΚΑΠΗ, το οποίο θα συνεχίσει να λειτουργεί εκεί που βρίσκεται και σήμερα.
• Ολοκλήρωση του έργου της αποχέτευσης, (το οποίο έπρεπε να είχε παραδοθεί το 2015) και παρεμβάσεις για ύδρευση και άρδευση.
• Στήριξη των παιδιών Αμεα και των οικογενειών τους.
• Άμεση δημιουργία του νέου Κοιμητηρίου.
• Πρόγραμμα προστασίας από την αέρια ρύπανση.
• Εγκατάσταση συστήματος Ολοκληρωμένης Ανακύκλωσης.
• Δημιουργία Τοπικού Οργανισμού Τουρισμού.
«Απόψε», κατέληξε ο Απόστολος Δ. Παπαδούλης, «κουβεντιάζουμε μαζί σας για τις πολιτικές και σας κοιτάμε στα μάτια. Μπορούμε να πετύχουμε και θα το κάνουμε, δουλεύοντας σκληρά. Αυτό άλλωστε το κάνουμε σ’ όλη μας τη ζωή. Το κάνουμε με αξιοπρέπεια στο φως της ημέρας. Για να μπορέσουμε να τα πετύχουμε όλα αυτά θέλουμε η παράταξη ΒΟΛΟΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, να έχει ισχυρή πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο. Είμαστε μια ομάδα αποφασισμένων ανθρώπων, που θέλουμε να αλλάξουμε το Δήμο Βόλου, να τον καθαρίσουμε από τους λεκέδες και να τον βάλλουμε σε μια νέα, σύγχρονη προοπτική, που θα μας κάνει περήφανους».

Ο Απ. Παπαδούλης στους «Μάηδες» της Μακρινίτσας
Την αναβίωση του εθίμου των «Μάηδων», στη Μακρινίτσα, παρακολούθησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Απόστολος Δ. Παπαδούλης , συνεχάρη τους συντελεστές του δρώμενου, το οποίο ενθουσίασε τους θεατές και συνομίλησε με κατοίκους και επισκέπτες στην πλατεία του χωριού.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το