Τοπικά

Αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για την αποστολή του Δήμου Βόλου στο Ροστώβ

DSC09323

Την αντίδρασή τους για το γεγονός ότι έξι στελέχη της δημοτικής αρχής πρόκειται να ταξιδέψουν στο Ροστώβ εξέφρασαν δημοτικοί σύμβουλοι των αντιπολιτεύσεων, καθώς όπως ανέφεραν, οι αντιπροσωπείες αυτές πρέπει να είναι διαπαραταξιακές.
Από πλευράς της η επικεφαλής της παράταξης «Επιλογή Ευθύνης» Νατάσα Οικονόμου ανέφερε ότι η αντιπροσωπεία αυτή μοιάζει περισσότερο με εκδρομή παρά με αποστολή. Για το γεγονός ότι η αντιπροσωπεία δεν είναι διαπαραταξιακή διαφώνησε και ο επικεφαλής της ΛΑΣ Βόλου Απ.Νάνος καθώς επίσης και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Θ. Διαμαντένιας προσθέτοντας πως και η Αγχίαλος είναι αδελφοποιημένη με άλλη πόλη, αλλά η αποστολή σε αυτή είναι διαπαραταξιακή. Την ίδια άποψη υποστήριξε και ο ανεξάρτητος δημ. Σύμβουλος Κ. Γαργάλας που σημείωσε επίσης πως, εφόσον η επίσκεψη στο Ροστώβ έχει και εμπορικό χαρακτήρα, η οργάνωση έπρεπε να είναι γίνει σε συνεργασία με φορείς της πόλης.

Σημειώνεται πως στο Ροστώβ θα ταξιδέψουν : ο Απ. Ζαρκάδας – Βεργής, η Γεωργία Μποντού Τοκαλή, ο Απ. Γαλάτης, ο Μ. Καπουρνιώτης, η Δέσποινα Κότογλου και η Αν. Μορφογιάννη από την ομάδα πλειοψηφίας και το κόστος των εισιτηρίων τους ανέρχεται στις 2.500 ευρώ.  Το θέμα της μετακίνησης των δημοτικών συμβούλων εγκρίθηκε τελικά κατά πλειοψηφία.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το