Ελλάδα

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ προτείνει ενιαίο μέτωπο με ΚΚΕ και ΛΑΕ

Πρόταση για συμπόρευση σε ΚΚΕ και ΛΑΕ “κατέβασε” η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με αφορμή τα νέα φορολογικά μέτρα τα οποία αναμένεται να ψηφιστούν.

Σε ανακοίνωσή της η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί σε «κοινή δράση όλων των δυνάμεων της μαχόμενης αριστεράς στο κίνημα και στους χώρους δουλειάς» και σημειώνει: «Απευθύνουμε αυτή την πρόσκληση – κάλεσμα στο ΚΚΕ, στη ΛΑΕ και σε όλες τις δυνάμεις της αντικαπιταλιστικής αντιιμπεριαλιστικής και επαναστατικής Αριστεράς, σε κάθε δύναμη της μαχόμενης Αριστεράς, με σκοπό να συναντηθούμε και να συζητήσουμε τη πρόταση μας για κοινή δράση στο μαζικό κίνημα».

Σε παρόμοια πρόταση προχώρησε ο πρόεδρος της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης, μέσω της ιστοσελίδας iskra.gr. Ο κ. Λαφαζάνης πρότεινε τη συγκρότηση ενός μετώπου στο οποίο θα μετέχουν όλες ανεξαιρέτως οι αριστερές ριζοσπαστικές αντιμνημονιακές δυνάμεις.

«Είναι αδιανόητο αυτή η πρόταση να αντιμετωπίζεται με σιωπή, αρνήσεις ή και ενωτικές πρωτοβουλίες με ηχηρούς αποκλεισμούς, που καλούν σε ενότητα, περίπου, με τον… εαυτό μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: The TOC

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το