Τοπικά

Ανοίγει το Γραφείο Πόλης του Γηροκομείου

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Γηροκομείο Βόλου» άρρηκτα συνδεδεμένο με το ίδρυμα «Γηροκομείο Βόλου», ως φορέας, ιδρυτής και ελεγκτής αυτού, ανακοινώνει το πλήρες άνοιγμα του γραφείου πόλης, στην οδό 28ης Οκτωβρίου (πρώην Αλεξάνδρας) – Τοπάλη αρ. 66, καθημερινά, από 8.30-14:00 και επί πλέον, τις ημέρες Τρίτη-Πέμπτη και Παρασκευή και το απόγευμα από 17:30- 20:30, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών. Στο γραφείο πόλης μπορούν να καταβάλλονται οι συνδρομές των μελών, να υποβάλλονται αιτήσεις εγγραφής νέων μελών, αλλά και να φέρνετε τις όποιες δωρεές σας σε χρήματα, τρόφιμα, αναλώσιμα και παραϊατρικό υλικό για την ενίσχυση του ιδρύματος.
«Όσο και αν μας πολεμάνε εμείς, με πάθος, συνεχίζουμε να υπηρετούμε το ίδρυμα προς όφελος των ηλικιωμένων, της κοινωνίας και της πόλης, γιατί, όταν μία πόλη διατηρεί ένα ίδρυμα, αυτό είναι κοινωνική προσφορά και πολιτισμός και εμείς έχουμε χρέος να συνεχίσουμε το έργο που επιτελείται εδώ και 70 χρόνια.
Προσβλέποντας πάντα στην αγάπη σας και στην προσφορά σας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμπαράστασή σας στους ηλικιωμένους μας», αναφέρει η διοίκηση του Φιλανθρωπικού Σωματείου.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το