Ελλάδα

Ανοιξαν τα κεφάλια τους για μια μπλούζα…

kavgas

Για μια μπλούζα… αδειανή και χωρίς καμιά άλλη επαρκή αιτία, 15 νεαροί από την Κοζάνη και την Πτολεμαΐδα συνεπλάκησαν άγρια, με ρόπαλα και μπουκάλια, το απόγευμα της Πέμπτης, έξω από το Εσπερινό Λύκειο Κοζάνης.

Τρεις από αυτούς μεταφέρθηκαν με ανοιγμένα κεφάλια στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, ενώ η αστυνομία συνέλαβε έξι άτομα και o εισαγγελέας παρέπεμψε χτες στο αυτόφωρο τα πέντε από αυτά.

Οπως προέκυψε από τις μαρτυρίες των εμπλεκομένων, η άγρια συμπλοκή ξεκίνησε από μια παρεξήγηση μεταξύ δύο μαθητών του Εσπερινού Λυκείου μέσω Facebook. Ο ένας είχε τάξει στον άλλον μια μπλούζα, είπαν κάποιοι στις καταθέσεις τους στην αστυνομία, ενώ κάποιοι άλλοι ανέφεραν πως η μπλούζα αυτή άλλαξε χέρια μεταξύ των δύο εμπλεκομένων.

Ο ένας από αυτούς συναντήθηκε με έναν φίλο του δεύτερου, το απόγευμα της Πέμπτης, έξω από τις εγκαταστάσεις του σχολείου και περίπου μισή ώρα πριν αρχίσουν τα μαθήματα, χωρίς να είναι σαφές αν η συνάντηση έγινε τυχαία ή είχε κλειστεί ραντεβού στο σημείο για να λυθεί η ασήμαντη προσωπική διαφορά.

Οι δυο τους λογομάχησαν για το ζήτημα και γρήγορα ήρθαν στα χέρια. Φίλοι και των δύο πλευρών ενεπλάκησαν στον καβγά και η περιοχή μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, με την εμπλοκή συνολικά 15 ατόμων -μαθητών του Νυχτερινού Λυκείου και εξωσχολικών- πολλοί από τους οποίους χτυπούσαν τα άτομα της αντίπαλης ομάδας με μπουκάλια και ξύλα.

Αναλυτικά στο www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το