Κόσμος

Ανήκουστο περιστατικό σε αεροδρόμιο: Παράτησαν το μωρό τους για να προλάβουν πτήση – Σε σοκ οι υπάλληλοι

Δεν το χωρά ο νους αυτό που έγινε στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ, όταν γονείς παράτησαν το μωρό τους και προσπάθησαν να επιβιβαστούν σε πτήση γιατί δεν κατάφεραν να βρουν εισιτήριο για το βρέφος.

Οι γονείς, οι οποίοι είχαν και οι δύο βελγικά διαβατήρια, είχαν φτάσει στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ την Τρίτη με το μωρό τους, σχεδιάζοντας να επιβιβαστούν σε πτήση της Ryanair για τις Βρυξέλλες, δήλωσε η ισραηλινή Αρχή Αεροδρομίου στο τοπικό κανάλι 12.

Όμως, σύμφωνα με τους αξιωματούχους, η οικογένεια έφτασε στον τερματικό σταθμό 1 αργά, αφού είχε κλείσει το check-in, και οι γονείς είτε δεν μπόρεσαν είτε δεν θέλησαν να αγοράσουν εισιτήριο για το παιδί τους.

Στη συνέχεια, άφησαν τον γιο τους δίπλα στο γκισέ του check-in, ενώ έσπευσαν προς την ουρά για να μπορέσουν να επιβιβαστούν στην πτήση.

«Τον άφησε εδώ, το ορκίζομαι!», φωνάζει μια γυναίκα σε βίντεο που έχει κυκλοφορήσει.

Το προσωπικό του αεροδρομίου βρήκε το εγκαταλελειμμένο βρέφος, ακολούθησε το ζευγάρι και τους προέτρεψε να επιστρέψουν για τον γιο τους, προτού ειδοποιήσουν την ασφάλεια του αεροδρομίου και την αστυνομία.

Στη συνέχεια, οδηγήθηκαν για ανάκριση και όπως είναι φυσικό έχασαν την πτήση.

Διευθυντής της Ryanair στο αεροδρόμιο δήλωσε στο Κανάλι 12: «Όλοι οι υπάλληλοί μας ήταν σοκαρισμένοι. Δεν έχουμε αντιμετωπίσει ποτέ κάτι τέτοιο. Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε αυτό που βλέπαμε».

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το