Τοπικά

Ανεξάρτητη Κίνηση Ενεργών Πολιτών: Καταψηφίζει την εισήγηση για την παραίτηση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου

Η Ανεξάρτητη Κίνηση Ενεργών Πολιτών Νοτίου Πηλίου καταψηφίζει την εισήγηση για την αποδοχή της δήλωσης παραίτησης του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου και σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:

«Η Δήλωση παραίτησης του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, που μας απεστάλη από τον Δήμο :
1. Είναι ανυπόγραφη. 2. Δεν είναι πλήρης, όπως δηλαδή απεστάλη τουλάχιστον στα Μ.Μ.Ε., έχοντας αφαιρεθεί η τελευταία παράγραφος και συγκεκριμένα, ότι : «Η ζωή είναι ένα ταξίδι με τις μπουνάτσες και τις φουρτούνες της. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα και ιδιαίτερα τις αντιπολιτεύσεις του Δήμου μας για την εποικοδομητική συνεργασία, που είχαμε», ενώ συνολικά :
3. Θίγει το πιο σημαντικό πρόβλημα ανέκαθεν στον τόπο. Αυτό δηλαδή της συνεργασίας και μάλιστα σε κρίσιμες εποχές, έναντι των αντιθέτων συμπεριφορών ορισμένων με κακά αποτελέσματα.
Για τους λόγους λοιπόν αυτούς και μέχρι να γνωστοποιηθεί υπογεγραμμένο και πλήρες το κείμενο, καταψηφίζουμε την Εισήγηση (περί αποδοχής δηλαδή της Δήλωσης παραίτησης) και μαζί τη συνοπτική διαδικασία με την οποία και παρόλ’ αυτά, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου οδηγείται ακάλυπτος στην έξοδο και τον καλούμε να ανακαλέσει».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το