Παραπολιτικά

Ανέβασαν τις μετοχές τους

Κεντρικό ρόλο στην υπόθεση των κυκλοφοριακών παρεμβάσεων στην πόλη, ανέλαβε το Τεχνικό Επιμελητήριο Μαγνησίας. Στόχος του κλειστού συστήματος του δημαρχιακού γραφείου, είναι για μια ακόμη φορά η πρόεδρος του φορέα Νάνσυ Καπούλα. Η δημοτική αρχή την έχει αναδείξει σε κεντρικό πολιτικό πρόσωπο, ενώ με αφορμή τις αλλαγές στο κέντρο έχει στηθεί εναντίον της εργαστήριο «βουντού». Το να αναδειχθεί η Νάνσυ Καπούλα σε κεντρικό πρόσωπο, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, δεν θα το κατάφερνε μόνη της, όση προσπάθεια και αν κατέβαλλε. Οφείλει τουλάχιστον ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στη δημοτική αρχή του Βόλου…

Ο δεύτερος στόχος της δημοτικής αρχής, είναι επίσης γυναίκα. Η Κέρσα Σπανομήτρου, δημοτική σύμβουλος με την παράταξη της Ν.Δ. Πρόκειται για πρόσωπο που γνωρίζει το παιχνίδι της πολιτικής καλύτερα από πολλούς καθώς για πάρα πολλά χρόνια υπήρξε η διευθύντρια του γραφείου του Γ. Σούρλα. Οι ανακοινώσεις εναντίον της είναι «βιτριολικές» κάθε φορά που η ίδια ανοίγει ένα θέμα και οι επιθέσεις καθαρά προσωπικές.

«Πόλο» σε ένα τμήμα του κεντροδεξιού χώρου, που δεν ταυτίστηκε με τις επιλογές της μοναδικής βουλευτή  της ΝΔ, στο Νομό, άρχισε να αποτελεί η Κέρσα Σπανομήτρου, με αποκλειστική και πάλι «ευθύνη» της δημοτικής αρχής. Η Νάνσυ Καπούλα , λόγω και της θέσεώς της είναι πιο «οικουμενική».

Τελικά, φίλοι-φίλοι, αλλά η δημοτική αρχή δεν προσφέρει σωστές υπηρεσίες στην κ.Ζέττα Μακρή.

Η βουλευτής πρέπει να τους κάνει κάποια μαθήματα επικοινωνίας, γιατί όσο να’ ναι, και  Νάνσυ και Κέρσα να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, πάει πολύ… Όχι, πως θα τις έχει «αντίπαλες» στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο, αλλά ακόμη και έξω από αυτό είναι εξίσου επικίνδυνες.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το