Τοπικά

Άνεργη δεν θα πληρώνει τις οφειλές στην τράπεζα με δικαστική απόφαση του Ειρηνοδικείου Λάρισας

Μια δικαστική απόφαση του Ειρηνοδικείου Λάρισας δίνει ελπίδες σε άνεργους οφειλέτες τραπεζών, να παύσουν να πληρώνουν τις οφειλές τους σε μηνιαία βάση και προστατεύει την κύρια κατοικία από πλειστηριασμό.
Όπως ανακοινώθηκε χθες από το Κόμμα Δανειοληπτών –Ταυτότητα Κεντρώων, «δημοσιεύτηκε η με αριθμό 772/2013 απόφαση προσωρινής διαταγής του Ειρηνοδικείου Λάρισας που διατάσσει καμία υποχρέωση μηναίων καταβολών προς την πιστώτρια τράπεζα για την αναπληρώτρια υπεύθυνη ανέργων Λάρισας του κόμματος Δανειοληπτών για χρέος της 45.800 ευρώ και παράλληλη προστασία επί ενός διαμερίσματος κύριας κατοικίας της με πάρκιν και αποθήκη σε συνοικία της Λάρισας.
Ο πρόεδρος του κόμματος Δανειοληπτών –Ταυτότητα κ. Γ. Μπαρτζώκης δηλώνει ότι «είναι μία ακόμη μηδενική καταβολή που θα δώσουμε προς τις τράπεζες όταν αποδεικνύουμε την αδυναμία πληρωμής των υποχρεώσεών μας . Ο Νόμος Κατσέλη μας έχει βοηθήσει πολύ και ευχαριστούμε την πρώην Υπουργό που φέρει το όνομα της για τον εξαίσιο αυτό νόμο που συνεχίζει να λειτουργεί προς όφελός μας».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το