Κόσμος

Άνδρας ξεγέλασε τον θάνατο: Τεράστιος αλιγάτορας τον άρπαξε από το κεφάλι – Πώς κατάφερε να ξεφύγει

Μία ανάσα από τον θάνατο έφτασε ένας άντρας από τη Φλόριντα ο οποίος δέχθηκε επίθεση από έναν τεράστιο αλιγάτορα τριών μέτρων που του κατάφερε δύο δαγκωματιές στο κεφάλι προκαλώντας του σοβαρούς τραυματισμούς.

Ο Jeffrey Heim έψαχνε για δόντια καρχαρία στον ποταμό Myakka όταν το ερπετό του επιτέθηκε. Αρχικά νόμιζε ότι τον χτύπησε βάρκα μέχρι που είδε τον «πολύ μεγάλο» αλιγάτορα, σύμφωνα με την Daily Express.

«Ήταν απίστευτα δυνατός»
«Ήταν απίστευτα δυνατός. Φαινόταν πολύ μεγαλύτερος από κοντά σε σχέση με φωτογραφίες. Τον είδα. Με δάγκωσε δύο φορές πριν καταλάβω τι είχε γίνει», περιγράφει ο άντρας.

Μετά από δύο ακόμη απόπειρες δαγκωμάτων, σύρθηκε μέχρι την όχθη του ποταμού και ούρλιαξε για βοήθεια. Ο Χάιμ υπέμεινε γενναία τον πόνο των 34 συνδετήρων που τοποθετήθηκαν στο κρανίο του για να συγκρατήσουν τις ανοιχτές πληγές που του άφησε το τεράστιο ερπετό.

«Ποτέ δεν καταλαβαίνεις τη δύναμη ενός τέτοιου άγριου ζώου μέχρι να φτάσεις στο στόμα του», δήλωσε σε τοπικό μέσο. «Νομίζω πως ίσως έβαλα το χέρι μου μπροστά στο πρόσωπό μου, επειδή έπαθα ένα διατρητικό τραύμα στον πήχη, αλλά συνέβη τόσο γρήγορα που δεν αντέδρασα συνειδητά».

Ο Χάιμ περιγράφει πως κατάφερε να αποφύγει την οργή του κτήνους, παραμένοντας ψύχραιμος: «Απλώς τον κοίταγα και δεν αντέδρασα έντονα γιατί αυτό θα είχε προκαλέσει ακόμη περισσότερο τα ένστικτά του. Ήμουν ήρεμος, δόξα τω Θεώ, οπότε από εδώ και πέρα ξέρω πώς αντιδρώ σε μια τέτοια κατάσταση».

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το