Αθλητισμός

Ανανεώσεις στην Αργώ: Έξι παίκτες της ανδρικής ομάδας βόλεϊ συνεχίζουν και τη νέα σεζόν

Μετά την περσινή πολύ καλή της πορεία στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής βόλεϊ ανδρών, όπου κατέκτησε την 3η θέση, η Αργώ φιλοδοξεί σε μία ακόμη πετυχημένη σεζόν. Η ομάδα θα στηριχθεί στον περσινό της κορμό και ήδη η διοίκηση ανακοίνωσε την παραμονή των Γιώργου Τσοπάνου, Στέλιου Σδρούλια, Κωνσταντίνου Φουρκιώτη, Ανδρέα Ιωνά, Χαράλαμπου Παξιμαδάκη και Βάιου Αναστασίου.

Οι ανακοινώσεις της Αργούς για τους έξι αθλητές είναι οι εξής:
Για τον Τσοπάνο: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας με τον αρχηγό της αντρικής μας ομάδας Γιώργο Τσοπάνο ο οποίος υπόγραψε για ακόμη μια αγωνιστική περίοδο με τον σύλλογο μας και θα συνεχίσει να μπλοκάρει από το κέντρο της Αργούς με ύψος 1,93 και πολλά χρόνια εμπειρίας. Χαιρόμαστε που είναι μαζί μας και του ευχόμαστε μία ακόμη εξαιρετική αγωνιστική χρονιά με πολλές επιτυχίες και κυρίως χωρίς τραυματισμούς».
Για τον Σδρούλια: «Ο Στέλιος Σδρούλιας ο οποίος είναι από τους παλαιότερους αθλητές του συλλόγου μας, θα στηρίξει και φέτος την ανδρική ομάδα μας στην Β’ Εθνική από την θέση του λίμπερο. Του ευχόμαστε μία ακόμη εξαιρετική αγωνιστική χρονιά με πολλές επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς».
Για τον Φουρκιώτη: «Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας για ακόμη μια χρονιά με τον αθλητή Κωνσταντίνο Φουρκιώτη. Ο Κώστας ξεκίνησε την επαφή του με το άθλημα το 2008 στο μπιτς βόλεϊ. Το 2009 ξεκίνησε και τις προπονήσεις στη σάλα και συμμετείχε σε όλα τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα. Παίκτης «κλειδί» για τους προπονητές του ο Κώστας ανταποκρινόταν πάντα στις ανάγκες της ομάδας έχοντας παίξει σαν αθλητής σε όλες τις θέσεις. Το 2015 ξεκίνησε να αγωνίζεται και στην αντρική ομάδα της Αργούς μέχρι και σήμερα στην θέση του πασαδόρου. Ο 23χρονος… μαέστρος της Αργούς θα συνεχίσει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας μας. Του ευχόμαστε μία ακόμη αγωνιστική χρονιά με πολλές επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς».
Για τον Ιωνά: «Η Αργώ πιστή στην φιλοσοφία της για την προώθηση και την ανάδειξη ταλαντούχων παιχτών των ακαδημιών της ανακοινώνει την ενσωμάτωση στην ανδρική ομάδα του νεαρού ακραίου Ιωνά Ανδρέα γεννημένου το 2003.Ο νεαρός αθλητής την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίσθηκε στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα και είχε συμμετοχή και στο ανδρικό. Επίσης αγωνίζεται και στο μπιτς βόλεϊ έχοντας συμμετοχές σε πολλές διοργανώσεις. Ο Ανδρέας θα αγωνίζεται στον βασικό πυρήνα της εφηβικής μας ομάδας και θα βοηθήσει στην πορεία της αντρικής ομάδας μας στην Β’ Εθνική. Του ευχόμαστε μία σεζόν γεμάτη νίκες και επιτυχίες».
Για τον Παξιμαδάκη: «Το όραμα της Αργούς είναι να προωθούνται οι νεαροί έτοιμοι παίκτες στην ανδρική ομάδα του συλλόγου μας. Ταλαντούχα παιδιά που με σκληρή δουλειά και επιμονή κατάφεραν να ξεχωρίσουν. Φέτος λοιπόν ανακοινώνουμε την ένταξη του γεννημένου το 2005 Παξιμαδάκη Χαράλαμπου στην ανδρική ομάδα της Αργούς στην θέση του κεντρικού. Ο Χάρης θα αποτελέσει το βασικό πυρήνα στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα και θα στηρίξει την ανδρική ομάδα. Ο αθλητής συμμετείχε από την περσινή αγωνιστική περίοδο σε όλα τα πρωταθλήματα και διακρίνεται τόσο για τα σωματικά του προσόντα όσο και για τα αγωνιστικά παρά το μικρό της ηλικίας του. Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται και σε πολλές διοργανώσεις μπιτς βόλεϊ με συμμετοχή ακόμη και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα .Ευχόμαστε στον Χάρη να έχει μία δυνατή αγωνιστική σεζόν γεμάτη νίκες και επιτυχίες».
Για τον Αναστασίου: «Στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας της Αργούς θα ενταχθεί και φέτος ο Αναστασίου Βάιος, γεννημένος το 2005 στην θέση του ακραίου και λίμπερο. Για την επόμενη σεζόν θα συμμετέχει στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα Κ17, Κ18, Κ21 ως βασικός πυλώνας και θα ενισχύσει την ανδρική ομάδα. Είμαστε πολύ υπερήφανοι που εκτός από πολύ καλούς αθλητές στον σύλλογο μας έχουμε και εξαιρετικά παιδιά και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ευχόμαστε στον Βάιο μία εξαιρετική χρονιά με πολλές επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το